• GRATIS FRAGT v. køb over 500,-
  • 14 dages returret
  • Byt webshopkøb i butik
  • Plus-size fashion
Menu

NANNA XL Persondatapolitik


Dateret version:
D. 25. maj.

Ny EU lov vedrørende persondata træder i kræft pr. 25. maj 2018.

Det er ikke nyt for os at passe godt på din data, men den nye lov skærper kravene til, at vi kan dokumentere, hvordan vi indsamler og behandler din data. Vi har opdateret vores politik, og du kan her læse, hvordan vi behandler og anvender de personlige oplysninger, du efterlader eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside.

Hvis vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil datoen for den gældende politik blive opdateret. Ved væsentlige ændringer vil du blive oplyst om dette ved dit næste besøg på NANNA-XL-DK.

Indsamlingen af persondata på NANNA-XL.DK, sker i overensstemmelse med eksisterende lovgivning og EU's generelle forordning om databeskyttelse.

Oversigt:

1. Hvem er ansvarlig for dine data?
2. Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvad bruges de til?
3. Hvem deler vi oplysninger med?
4. Hvornår overfører vi personoplysninger til lande uden for EU?
5. Hvor længe opbevares oplysningerne?
6. Hvilke rettigheder har du?
7. Sletning af persondata
8. Retten til at tilbagekalde et samtykke
9. Klagevejledning
10. Sikkerhed

1) Hvem er ansvarlig for dine data?

NANNA XL.DK er drevet og ejet af Henning Ibsen A/S:

NANNA XL / HENNING IBSEN A/S
Wichmandsgade 8 st. + 1 sal. 5000 Odense C

CVR: 42443611
E-mail: kundeservice@nanna-xl.dk
Tlf.: 65932030

2) Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvad bruges de til?

Vi indsamler personoplysninger i følgende tilfælde:

• Når du besøger NANNA-XL.DK
• Når du køber varer online på NANNA-XL.DK
• Når du tilmelder dig vores nyhedsmails, kundeklub og deltager i konkurrencer (både i butik og NANNA-XL.DK)
• Når du opretter en kundekonto ”Min side” på NANNA-XL.DK

Formålet med indsamlingen af personoplysninger:
• At gennemfører en ordre på NANNA-XL.DK
• At administrere din tilmelding til vores nyhedsbrev og kundeklub
• At deltage i konkurrencer og events
• At administrere din brugerkonto ”Min side”
• At sende markedsføring herunder invitationer til events og til tildeling af rabatkoder
• At bruge statistik, købshistorik og brugeradfærd til at forbedre websitet
• At lave målrette adfærdsbaseret markedsføring
• Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at vi kun sender dig markedsføringsmateriale, hvis du har givet os dit samtykke.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personlige oplysninger er EU Persondataforordningens artikel 6 stykke 1 litra b og f.

Se uddybet forklaring her:

Vi indsamler oplysninger om dig, når du besøger NANNA-XL.DK
Når du besøger WWW.NANNA XL.DK indsamler vi automatisk oplysninger om, hvordan du bruger vores website. Dette er ikke personfølsomme oplysninger blot en generel statistik omkring eks. type browser, søgetermer og IP adresse. Vi bruger det til at se, hvilke steder på websitet vores brugere besøger, og hvilke produkter vores brugere foretrækker.
Formålet er at give dig en god brugeroplevelse på websitet samt at tilpasse og målrette relevant markedsføring herunder tilbud og events gennem google retargeting reklamer og Facebook annoncer.

Vi indsamler oplysninger om dig, når du handler på NANNA-XL.DK
Når du handler på NANNA-XL.DK, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmetode og oplysninger om, hvilke produkter du køber.
Disse informationer er helt nødvendige for, at du kan indgå en handel med os, og vi kan levere den ønskede vare til dig.

Vi indsamler oplysninger om dig, når du tilmelder dig vores nyhedsmail, kundeklub og deltager i konkurrencer
Når du tilmelder dig vores nyhedsmail, kundeklub eller deltager i vores konkurrencer, indsamler vi oplysninger om dig. Vi indsamler navn, efternavn og e-mail som minimum. Udover de informationer, kan du valgfrit vælge at oplyse telefonnummer (skal oplyses, hvis du ønsker at modtage SMS’er om kampagner og events), adresse, postnummer, by og fødselsdato.
Derudover indsamler vi oplysninger om, hvilke fordele du benytter dig af i vores kundeklub samt hvilke konkurrencer, du deltager i.
Vi indsamler disse oplysninger for at kunne administrere dit medlemskab, målrette relevante nyhedsbreve, ydelser og tilbud til dig.

Vi indsamler oplysninger om dig, når du opretter en kundekonto ”Min side” på NANNA-XL.DK
Når du opretter en personlig kundekonto ”Min side” på NANNA-XL.DK, indsamler vi oplysninger omkring dit medlemskab, navn og e-mail. Vi indsamler disse oplysninger for at kunne administrere dit medlemskab.

3) Hvem deler vi oplysninger med?

Vi deler dine oplysninger med følgende samarbejdspartnere:
• Leverandører af IT services (databehandlere)
• Internt i relevante afdelinger i NANNA XL
• Retslige myndigheder i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel
• Eksterne revisorer
• Google og Facebook i forbindelse med online annoncering

Dine personoplysninger videregives ikke til 3. part uden din tilladelse. Alle samarbejdspartnere behandler dine personoplysninger på NANNA XLs vegne og i overensstemmelse med NANNA XLs instrukser. Vi har indgået en skriftelig databehandleraftale med alle vores leverandører.

4) Hvornår overfører vi personoplysninger til lande uden for EU?

To af vores databehandlere, Google og Facebook er etableret i USA. Det betyder, at overførslen af data er sikret gennem en certificering under EU-U.S. Privacy Shield og i henhold til persondataforordningens artikel 45.
Du kan læse mere om Privacy Shield aftalen her (https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework).

I tilfælde af et evt. salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse ske i overensstemmelse med den gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

5) Hvor længe opbevares oplysningerne?

Når du tilmelder dig vores kundeklub, nyhedsbrev eller opretter en brugerkonto på NANNA XL.DK gemmer vi dine oplysninger, så længe du opretholder medlemsskabet.
Oplysninger om transaktioner gemmes i 5 år som følge af bogføringsloven.
Kundeservice for NANNA-XL.DK gemmes i 3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de juridiske krav.

6) Hvilke rettigheder har du?

Som kunde på NANNA-XL.DK og i vores fysiske butikker har du til hver en tid ret til:

• Indsigt i de personoplysninger vi har om dig
• Berigtigelse af de oplysninger vi har om dig*
• Sletning af oplysninger**
• Dataportabilitet***
• Begrænsning af behandling i form af indsigelse****

*Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv berigtiget. Du kan selv rette dine oplysninger ved at klikke på linket nederst i vores nyhedsmails og ved at logge ind på ”Min side”. Husk at rette begge steder. Du er også velkommen til at rette henvendelse til kundeservice på kundeservice@nanna-xl.dk.

** I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. Eksempelvis hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen af din data. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, eksempelvis for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

*** Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret de oplysninger, du har afgivet til os, i et struktureret, almindeligt maskinbart format, der sikre nem og ubesværet udveksling af personoplysninger.

**** Du har til hver en tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, når det kommer til direkte markedsføring og profilering.

7) Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet om din brug af NANNA-XL.DK slettes senest efter 2 år.
3. parts cookies kan have varierende udløbsfrister. Du kan også selv slette dine cookies, når du ønsker det.

Eks. i Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” - ”Internetindstillinger” - ”Generelt” - ”Browserdata" - "Slet cookies”. Anvender du en anden browser og ønsker at slette cookies, kan du i en søgemaskine søge på ”Delete cookies” samt navnet på din browser, og derefter følge vejledningen.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på NANNA-XL.DK, vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter køb.
Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev og kundeklub slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

8) Retten til at tilbagekalde et samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde de samtykker, du har givet os til en given behandling af personoplysninger herunder profilering. Kontakt kundeservice: kundeservice@nanna-xl.dk. Herefter sletter vi dine oplysninger.

9) Klagevejledning

Du har ret til at klage til Datatilsynet dt@datatilsynet.dk.

10) Sikkerhed

Vi har implementeret nye og forbedret sikkerhedsforanstaltninger i NANNA XL, der sikre at dine personoplysninger. Vi bestræber os til hver en tid på at beskytte og behandle dine data med høj integritet.
Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
Vi har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger, de sendes direkte til vores kreditkortudbyder.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse her på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies
x