Menu

Historien bag NANNA XL

I NANNA XL er det vores passion, at skabe et univers for kvinder, der ønsker moderigtigt kvalitetstøj i plus size størrelser. Vi arbejder hver dag ud fra filosofien ”Kun størrelsen til forskel”.

Vi har været med helt fra starten, og siden 1997 har vores mål været klart – vi vil give alle kvinder, uanset størrelse, mulighed for at klæde sig lækkert og moderigtigt.

I vores butikker har vi et bredt udvalg af de mest kendte brands inden for plus size mode samt vores egne brands NANNA XL og BLUE DAISY. Vi forhandler mærker som Zizzi, Zhenzi, Cassiopeia, ZOEY, Only Carmakoma og Etage Plus, og har ligeledes et bredt udvalg af lingeri og accessories fra brands som Plaisir, Duzette, Festival, Just d' lux, Three M og Plaisir.

Den perfekte pasform til plus size kvinder

Vi har stort fokus på gode materialer, høj kvalitet og den perfekte pasform.

Vi ved, hvor vigtigt det er for plus size kvinder, at tøjet gør noget godt for figuren. Både når vi indkøber styles fra vores leverandører og producerer eget mærke, har vi høje krav til kvaliteten og det endelige resultat.

Altid opdateret med tidens trends og farver

NANNA XL styles afspejler tidens trends og farver, kombineret med stor viden om materiale og pasform. Vi lytter, i høj grad til vores kunder og ansatte i butikkerne, de ved, hvad de vil have!

Besøg en af vores 11 NANNA XL butikker landet over,
eller shop online her på siden.