Filter

[ NYHEDER ]

NANNA XL holder dig opdateret med moden inden for plus size tøj

Hos NANNA XL sørger vi altid for at være opdateret med tidens trends og tendenser. Derfor vil du altid kunne finde et bredt udvalg af moderigtigt plus size tøj i størrelserne 42-58 hos NANNA XL. Vores sortiment består af den nyeste mode fra brands som: Zhenzi, DNY, Cassiopeia, Etage, Zizzi, Ulsø og Festival. Alle disse brands er med til at holde dig opdateret med trendsene inden for plus size mode til kvinder med former.

Plus size mode til fair priser

Spring køen over, når du handler via NANNA XL’s webshop. Vi sørger for altid at holde dig opdateret med det nyeste inden for plus size tøj og accessories. Det eneste. du skal gøre, er at klikke på de items, du bedst kan lide, og finde den rette størrelse. Er du i tvivl, kan du altid bruge vores størrelsesguide, der hjælper dig med at finde den rette størrelse til lige netop dig. Husk, at når du handler ved NANNA XL, får du altid fri fragt ved køb på mere end 500 kroner, og mulighed for at bytte i den nærmeste butik.

Kvalitetstøj til kvinden med former

Du vil altid kunne finde noget for enhver smag hos NANNA XL. Vi har noget til hende, der gerne vil gå casual klædt i et par stonewashed jeans og en smart t-shirt til kvinder med former. Derudover finder du også plus size kjoler i mange forskellige længder og farver til hende, der gerne vil gå mere feminint klædt, eller skjorter og blazere til kvinden der vil klædes mere fint og business-like. Hos NANNA XL vil du altid kunne finde smart tøj, der passer til lige netop dit look i størrelserne 42-58. Hos NANNA XL mener vi, at mode og komfort hænger sammen. Derfor vil du også altid kunne finde lækre plus size items i de bedste kvaliteter, der giver den største komfort. Vi sørger for, at du får et lækkert og komfortabelt outfit, der samtidig passer til nutidens mode inden for tøj i store størrelser. 

Modetøj i størrelserne 42-58

Moden skifter konstant, og det kan være svært at følge med de skiftende trends. Men fortvivl ej; hos NANNA XL har vi gjort os eksperter i at følge modens skiftende trends, og derfor vil du altid kunne finde det sidste nye inden for plus size mode her på siden. Så sæt dig til rette foran computeren, og lad os guide dig igennem de sidste nye trends og tendenser inden for plus size mode. Vi lover, at der også vil være noget, der passer til lige netop din stil.