Menu

NANNA XL medlemsbetingelser

Ved at tilmelde dig NANNA XL’s kundeklub, får du adgang til nyhedsbreve, SMS’er og eksklusive tilbud, invitationer til lokale events og arrangementer, inspiration, tips og trends inden for plus size fashion i din NANNA XL butik eller på www.nanna-xl.dk.

Du giver samtidig samtykke til, at NANNA XL indsamler, behandler og registrerer de personoplysninger, som du har oplyst. Du kan til enhver tid, melde dig ud igen ved at klikke på afmeldingslinket i et af de nyhedsbreve du modtager fra os. Hvis du skulle opleve problemer, står vi i kundeservice klar til at hjælpe dig.

Persondatapolitik

Indsamlingen af persondata på NANNA-XL.DK sker i overensstemmelse med eksisterende lovgivning og EU's generelle forordning om databeskyttelse.

For at indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Disse informationer er helt nødvendige for, at du kan indgå en handel med os, og vi kan levere den ønskede vare til dig.

Læs hele vores persondatapolitik her

Hvis vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil datoen for den gældende politik blive opdateret. Ved væsentlige ændringer, vil du blive oplyst om dette ved dit næste besøg på NANNA-XL-DK.

Fjernelse af personlige oplysninger

Du kan til enhver tid kontakte NANNA XL, hvis du ønsker at få dine personoplysninger slettet. 

Når du tilmelder dig vores kundeklub, nyhedsbrev eller opretter en brugerkonto på NANNA XL.DK gemmer vi dine oplysninger, så længe du opretholder medlemsskabet.
Oplysninger om transaktioner gemmes i 5 år som følge af bogføringsloven.
Kundeservice for NANNA-XL.DK gemmes i 3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de juridiske krav.

NANNA XL / Henning Ibsen A/S
Wichmandsgade 8 st. + 1 sal
5000 Odense C
E-mail: kundeservice@nanna-xl.dk
CVR.: 42443611