ZOEY

Filter

ZOEY TØJ TIL DEN MODEBEVIDSTE KVINDE

ZOEY er et nyt plus size brand fra Danmark, der forhandles i størrelserne 42 til 58. De er et brand til dig, der ønsker et selvsikkert og sofistikeret look, og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Brandet lever op til deres motto - ZOEY fashion has no size, da de har tilgængeliggjort mode til alle uanset alder, figur eller størrelse. I deres kollektioner finder du nemlig mode til kvinder med former og kurver i lækkert design og med skøn pasform. De er et trendy brand med sans for mode i store størrelser. ZOEY tøj er produceret i gode kvaliteter, og er til kvinden, der ønsker et moderne og råt look. Mix og match t-shirts, bukser, bluser, kjoler, toppe og tunikaer, og skab et lækkert, feminint udtryk med masser af kant. Shop online lige her på siden eller i en af vores 13 butikker i Danmark. 

PASFORM FREM FOR ALT

Det er et dansk brand, hvor pasformen er i fokus. Tøjet er designet til den danske kvinde med naturlige former, der omfavner alle silhuetter til alle anledninger. Det er rat at have på og så sidder det godt, og ikke mindst så fremhæver det dine lækre former. Deres kollektioner er lavet med det simple formål, at alle kvinder skal have muligheden for at finde moden, der passer lige netop hende. Yderligere har de givet kurvede piger muligheden for at præcisere deres skikkelse og kunne udstråle sit sande jeg. Dette skaber ZOEY igennem deres strækbare materialer og flatterende modeller, der skal fremvise dine bedste sider.

er et dansk brand, hvor pasformen er i fokus. Tøjet er designet til den danske kvinde med naturlige former, der omfavner alle silhuetter til alle anledninger. Det er rat at have på og så sidder det godt, og ikke mindst så fremhæver det dine lækre former.  

ZOEY DAMETØJ GØR DIG TIL NOGET HELT UNIKT

I ZOEYs kollektioner, er der tænkt over hver en detalje, der fremhæver dit helt unikke look. 2020-kollektionen er fyldt med holdning og attitude, hvor det rå og feminine mikses. Du finder alt lige fra bikerjakken til bukser med fine palliet detaljer og romantiske overdele med blonder og enestående mønstre. Her kombinerer de ofte feminine detaljer, delikate blonder med bånd og lækre silhuetter for at skabe det unikke hverdagslook, du kan føle dig komfortabel uanset situationen, du skal være i. Her står ZOEY kjoler især højt på vores liste over vores yndlingsdesigns. Du finder helt sikkert noget, der lige passer ind i din garderobe og noget, der kan komplimentere din stil. Hvis du ønsker råd og vejledning, er du mere end velkommen til at skrive til kundeservice, så står vi klar til at hjælpe dig.