ZOEY

Filter

ZOEY tøj til den modebevidste kvinde

ZOEY er et nyt plus size brand fra Danmark, der forhandles i størrelserne 42 til 58. ZOEY er et brand til dig, der ønsker et selvsikkert og sofistikeret look, og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Brandet lever op til deres motto - ZOEY fashion has no size. I deres kollektioner, finder du nemlig mode til kvinder med former og kurver, i lækkert design og med skøn pasform. ZOEY er et trendy brand med sans for mode i store størrelser. ZOEY tøj er produceret i gode kvaliteter, og er til kvinden, der ønsker et moderne og råt look. Mix og match ZOEY bukser, bluser, kjoler, toppe og tunikaer, og skab et lækkert, feminint udtryk med masser af kant. Shop ZOEY online lige her på siden eller i en af vores 13 butikker i Danmark. 

Pasform frem for alt i ZOEY tøj

ZOEY er et dansk brand, hvor pasformen er i fokus. Tøjet er designet til den danske kvinde med naturlige former, der omfavner alle silhuetter til alle anledninger. Det er rat at have på og så sidder det godt, og ikke mindst så fremhæver det dine lækre former.  

ZOEY tøj gør dig til noget helt unikt

I ZOEYs kollektioner, er der tænkt over hver en detalje, der fremhæver dit helt unikke look. 2017 kollektionen er fyldt med holdning og attitude, hvor det rå og feminine mikses. Du finder alt lige fra bikerjakken til bukser med fine palliet detaljer og romantiske overdele med blonder og enestående mønstre. Du finder helt sikkert noget, der lige passer ind i din garderobe. Hvis du ønsker råd og vejledning, er du mere end velkommen til at skrive til kundeservice, så står vi klar til at hjælpe dig.