Zizzi lingeri

Filter

Forkæl dig selv med lækkert lingeri fra ZIZZI

For mange er det ikke ligegyldigt hvilket undertøj, de klæder sig i. Faktisk kan et flot sæt lingeri ofte give følelsen af, at man føler sig veltilpas ved at have gjort noget godt for sig selv. Hos Nanna XL er vi eksperter i at klæde smukke kurver på, og netop derfor er vi begejstrede for serien af lingeri fra ZIZZI. Her er det ikke blot BH’er og trusser, du kan vælge i mellem, men også natkjoler med smukke detaljer i blonder. Når du vasker dit lingeri, er et godt råd at bruge en vaskepose, så du skåner dit undertøj mest muligt. Dette er særligt vigtigt, hvis du vælger materialer som eksempelvis blonder.

Svøb dine kurver i flot og behageligt undertøj fra ZIZZI

Når du køber undertøj og lingeri fra ZIZZI, er du ikke i tvivl om, at der er tænkt over komforten. Hvad end du er til helt enkelt undertøj eller flot lingeri med fine detaljer, har ZIZZI noget for enhver smag. Det kan også meget vel være, at du tilpasser din stil efter dit humør og efter hvilken dag, du går i møde. Lingeri kan være en dejlig gave at give sig selv, uanset om det er med tanke på en særlig anledning, som en slags selvforkælelse eller begge dele. Du kan desuden både købe BH’er og trusser hver for sig eller matche dem som et samlet sæt.

Køb ZIZZI lingeri online hos Nanna XL

Hos Nanna XL har vi samlet et varieret udvalg af det fine undertøj fra ZIZZI. Både ZIZZI trusser og ZIZZI BH’er kommer i flere forskellige modeller, så du kan finde den pasform og støtte, som føles bedst til netop din krop. Lingeriet er med et stilrent og elegant design, som de fleste helt sikkert vil synes om. Hvis du, ligesom os, er helt vild med brandet, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af tøj fra ZIZZI, så du kan klæde dig stylet på både fra top til tå og fra inderst til yderst.

Når du handler hos os, får du gratis fragt, når du køber for over 500 kr. Skulle det alligevel vise sig, at dit køb ikke var det rette match til dig, så har du selvfølgelig mulighed for at sende din pakke retur online eller i flere af vores fysiske butikker, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med at gøre et godt køb.