ZIZZI

Filter

Zizzi hylder kvindekroppen

Zizzi har siden 2000 haft stor betydning indenfor plus size mode. De er en virksomhed der står ved deres smukke former, og som mener, at plus size piger også skal have mulighed for smart og moderigtigt tøj til fornuftig priser. Køber man Zizzi tøj, er man sikret bekvemmelighed og en pasform der er helt i top. Zizzi er kendt for at være et modebevidst brand, der sætter pasform højt, og som hylder kvindekroppen og dens former. NANNA XL forhandler mange af Zizzi's styles, du kan altid finde et par gode jeans, en sej jakke eller kjolen, der matcher både hverdag og fest. 

Tøj fra Zizzi skal være inspirerende

Zizzi har skabt deres kollektioner ud fra værdierne, at det skal være inspirerende, feminint og frembringe en sikker fremtoning hos kunden. Det skal være inspirerende at klæde sig på om morgenen. Både for en selv, men det skal også være inspirerende at se på hvordan andre klæder sig, og få inspiration fra dem. Zizzi ønsker at skabe et feminint look igennem deres tøj. Det er vigtigt for dem, at tøjet fremhæver kroppens styrker og kvindelige former. Desuden, er det vigtigt for Zizzi, at deres kunder kan skabe en personlig stil ud fra deres styles.

Tøj fra Zizzi skal være en fornøjelse

For Zizzi er det centralt, at kunderne føler sig godt tilpas i deres tøj, og at de har de sjovt med at klæde sig på. Tøj skal være en fornøjelse, og ikke en udfordring.