ZIZZI

Filter

Et stort udvalg af Zizzi

Zizzi har siden år 2000 haft stor betydning indenfor plus size mode, da det er en virksomhed, der hylder smukke former, og som sørger for, at der findes smart og moderigtigt tøj til fornuftige priser til kvinder i alle størrelser. Når du køber tøj fra Zizzi, er du derfor sikret bekvemmelighed og en pasform, der er helt i top. Tøj skal nemlig være en fornøjelse og ikke en udfordring. Hos NANNA XL er vi derfor også vilde med Zizzi – og netop derfor forhandler vi også mange styles fra brandet. Her på siden kan du derfor altid finde et par gode Zizzi bukser, en cool Zizzi jakke, en feminin Zizzi kjole og meget mere, der alt sammen går godt til både hverdag og fest. Du kan altså være sikker på at blive godt klædt på fra inderst til yderst, da du ligeledes finder lækkert undertøj med ZIZZI lingeri.

 

Tøj i skønne pasformer fra Zizzi

Zizzi er eksperter i at kombinere modens trends og tendenser med de rigtige materialer og pasformer til kvinder i størrelse 42-58. Her mixes kvalitet med gennemarbejdede snit, som mest af alt skal være inspirerende, feminint og føles godt at have på. En vision, som ikke blot kommer til udtryk i ét stykke tøj, men i hele Zizzis sortiment. Derfor finder du også et stort udvalg af både Zizzi badetøj, nattøj, sportstøj, kjoler, bukser, jeans, bluser, toppe, tunikaer og meget mere fra Zizzi, da det skal være sjovt og inspirerende at klæde sig på efter sin kropsform.

 

Find Zizzi kjoler, bukser og jakker hos NANNA XL

Hos NANNA XL vil vi gerne give dig de bedste muligheder for at sammensætte en garderobe til alle slags anledninger, hele året rundt. Vi står derfor klar til at guide dig, så du har mulighed for at finde de styles fra Zizzi, som passer til dig. Vi har et godt kendskab til modebranchens skiftende trends og tendenser, og vi hjælper gerne, så du ved, hvordan du kan fremhæve dine kvindelige former på bedste vis. Derudover får du fri fragt, hver gang du køber for over 500 kroner, og du har selvfølgelig altid 14 dages fuld returret med mulighed for at bytte i din nærmeste NANNA XL butik.

 

Søger du mere inspiration til plus size mode, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, besøge vores Instagram @nannaxl eller finde os på Facebook. Her kan du finde nyheder, stylingtips, gode tilbud og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.