Zhenzi

Filter

Viser 36 af 193 produkter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser 36 af 193 produkter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

ZHENZI TØJ ER TIL DEN MODERIGTIGE KVINDE

Zhenzi er et af de førende brands inden for plus size-mode til kvinder i Danmark. De fokuserer på at designe inden for de nyeste trends og med fokus på den perfekte pasform og komfort. Det findes i størrelserne mellem 42 og 58, og det er et brand til dig, der ønsker moderigtigt tøj uden at skulle betale dyre domme for det. De har fokus på tøj i allerhøjeste kvalitet til fornuftige priser. I de seneste par år har de især udmærket sig i Danmark grundet deres specialisering i deres materiale og gode snit, der sikrer den bedste komfort.

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Hos Zhenzi har de et mål om, at størstedelen af kollektionerne er bæredygtige i 2025. Det globale fodaftryk skal mindskes ved at bruge økologisk bomuld, bæredygtig viskose og genbrugt polyester. Ligeledes er der selvfølgelige fokus på, at indpakningen er genbrugt pap og plastik.

FÅ ET MODERIGTIGT OG FEMININT UDTRYK 

De er et trendy brand med sans for smukke designs i en høj kvalitet, der aldrig går på komprimis med pasformen. Med Zhenzis tøj får du muligheden for at vise dine smukke former frem på bedste vis, uden at du skal gemme dem under løst tøj. Tøjet er til kvinden, der ønsker et moderne og feminint look. Deres designs indebærer lækre farver og print, der følger de internationale trends og tidens nyeste tendenser. Især Zhenzis bukser er der gjort noget ekstra ud af grundet deres unikke snit, hvor de fleste er med stretch, hvilket medfører, at buksen sidder, præcis som enhver kvinde ville ønske.

PASFORMEN ER DET VIGTIGSTE

Hos Zhenzi går de meget op i, at tøjet skal sidde godt på kvindekroppen og at pasformen skal være i top. Netop derfor er det også blevet et af de mest kendte og brugte brands i Danmark, samt i resten af Norden og Holland. De lægger stor vægt på danske værdier, og at det er et dansk brand. Når du køber tøj fra Zhenzi, er du altid sikret plus size tøj i høj kvalitet og til fornuftige priser. De fokuserer de altid på at have smukke designs og en perfekt pasform.

ZHENZI BLUSER OG TUNIKAER 

Du finder smarte og feminine bluser fra Zhenzi, med sæsonens smarte print. De har fokus på at skabe produkter, der passer ind i alles garderober uanset deres stil og præferencer. Derfor uanset om du er til bluser i blonde, chiffon, bomuld, viskose eller noget andet, er vi sikre på, at du finder præcis det du leder efter her. Yderligere har de udvidet deres sortiment med klassiske must haves T-shirts og leggins. Fælles for alle deres kollektioner er, at deres farver og prints følger årets gang og den øvrige moderverdens tendenser.

ZHENZI KJOLER TIL ENHVER BEGIVENHED

Udover deres bukser er Zhenzi kjoler yderst populære grundet deres multifunktionalitet. Her finder du et stort udvalg af flotte kjoler og tunikaer, som kan matches med leggings, nylonstrømper eller bukser. Deres kjoler fås i flere forskellige længder og typer, samt både ensfarvede og mønstrede, hvor nogle er mere festprægede end andre. Fælles for alle deres kjoler er, at de nemt kan kombineres med andet fra din garderobe, hvorefter de kan forvandles fra normale hverdagskjoler til lækre festkjoler.

Vi sætter din kundeoplevelse højt på vores dagsorden, hvorfor vi gør alt hvad vi kan for at sikre os, at du ingen mangler har vedrørende dit køb. Derfor står vi altid klar med rådgivning om størrelser, pasformer og farvekombinationer. Yderligere står vi altid klar til en snak om outfits og andre tvivlsspørgsmål du muligvis kunne ligge inde med.