Filter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vanting Collection – tøj der skiller sig ud

Vanting tøj, er plus size mode i spændende og interessante mønstre til rigtig fornuftige priser. Vanting er en lille familieejet virksomhed, der siden 2004 har skilt sig ud på markedet ved at levere mange kollektioner over året, helt op til 12 kollektioner med Vanting bluser, tunikaer, kjoler, jakker, bukser og meget andet. Når Vanting skaber deres kollektioner, er det med fokus på pasform, kvalitet og de farverige prints. Tøj til store kvinder skal ikke være kedeligt, det skal være interessant at klæde sig, og det gør ikke noget, at det vækker lidt opsigt.

Smarte prints i garderoben med Vanting tøj

Det lille firma har stor succes med at producere styles og kollektioner i mange prints og farver, der sætter kulør på hverdagen eller festen. Vanting designer til kvinder med former, der ikke er bange for farver og prints, og du kan derfor nemt skabe en meget personlig stil, når du klæder dig i tøj fra Vanting. Farver og mønstre gør dig glad og kan fremhæve det bedste i dig.

Vælg den helt rigtige farve til dig

Vælg de farver, der passer bedst til dig, så kan du være sikker på, at du vil får en lækker udstråling og glød i det, du klæder dig i. Har du en kold undertone i huden, er kolde farver som sort, hvid, grå, blå bedst til dig. Tænk eksempelvis på en kold vinterdag, næste gang du shopper. Har du en varm undertone, kan du med fordel vælge farver som rød, gul, grøn og brunlige nuancer.