Tim & Simonsen

Filter

Smukke designs fra Tim og Simonsen

Det danske designerbrand Tim og Simonsen så dagens lys i 2012 og startede deres produktion med en filosofi om at lave eksklusivt tøj og lædervarer til kvinder, der udover at være pænt, også skulle produceres af holdbare materialer af god kvalitet. Hos NANNA XL finder du derfor nogle af vores absolutte favoritter fra Tim og Simonsen i form af smarte mobiltasker, bumbags og tasker i ægte skind. Udforsk vores online univers, og udvid din garderobe med smukke, nye accessories og Tim og Simonsen tasker.

 

Køb stilrene Tim og Simonsen tasker

Leder du efter en tidlsøs og stilren taske? Hos NANNA XL har vi et fint udvalg af fine tasker i ægte skind. Tim og Simonsen tasker er nemlig af allerhøjeste kvalitet, og er både nytænkende og klassiske på én og samme tid. Det er derfor også tasker, der passer til alle aldre og alle anledninger. Og med taskernes enkelthed passer de også til alle outfits, om end du er på vej på arbejde, på café med veninderne eller skal til større fester.

 

Hos NANNA XL finder du både Tim og Simonsen mobiltasker, bumbags og andre tasker. Alle med justerbare remme, i 100% kalveskind og i flere forskellige, naturlige farver. Alle taskerne er rummelige på deres helt egen måde med flere rum i forskellige størrelser, så du har plads til, hvad end du skal have med på farten.

 

Find mobiltasker og bumbags i ægte skind hos NANNA XL

Her hos NANNA XL gør vi en dyd ud af at give dig de bedste muligheder for at sammensætte en garderobe, som passer hele året rundt, så du kan klæde dig til enhver lejlighed. Vi er klar med gode råd og vejledning, så du kan finde, lige præcis de styles, som passer til dig. Vi har et godt overblik over modebranchens skiftende trends, og vi står klar til at hjælpe, så du ved, hvordan du kan fremhæve dine former på bedste vis.

 

Søger du mere inspiration til styling, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, besøge vores Instagram @nannaxl eller finde os på Facebook. Her kan du nemlig finde nyheder, stylingtips, gode tilbud og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.