THREE M

Filter

Accessories fra Three M

Three M har et bredt sortiment indenfor accessories og er kendt for at levere produkter i høj kvalitet til gode priser. Hos NANNA XL har vi desværre kun et enkelt bælte i to forskellige farver, dog har Three M et flot udvalg af øreringe, bælter, armbånd og tørklæder. Derudover er Three M et spændende mærke, der spænder bredt fra den rå stil med lidt kant, og helt over i de feminine og elegante udtryk. Leder du efter flere accessories til at fuldende dit outfit, kan du se vores store udvalg her.

 

Feminine detaljer med et bælte

Der er ingen tvivl om, at et Three M bælte er et enkelt og stilsikkert valg, der kan gå til rigtig mange outfits. Hos os finder du bæltet fra Three M i tre forskellige størrelser og to smukke og naturlige farver. Du kan for eksempel bruge et bælte til dine bukser for at være sikker på, at bukserne bliver, hvor de skal – eller du kan også bruge et bælte til en kjole for at fremhæve din talje. Der er derfor mange forskellige stylingmuligheder med et bælte, og med de tidsløse og elegante bælter fra Three M, er det kun fantasien, der sætter grænser for dit outfit.

Find bælter og andre accessories hos NANNA XL

Hos NANNA XL betyder det meget for os, at du får de bedste muligheder for at sammensætte en garderobe, som passer hele året rundt, så du kan klæde dig til enhver lejlighed. Vi er derfor klar med gode råd og vejledning, så du kan finde, lige præcis de styles, som passer til dig. Vi har et godt overblik over modebranchens skiftende trends, og vi står klar til at hjælpe, så du ved, hvordan du kan fremhæve dine former på bedste vis.

 

Søger du mere inspiration til styling og sammensætning af outfits, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, besøge vores Instagram @nannaxl eller finde os på Facebook. Her finder du nemlig nyheder, stylingtips, gode tilbud og meget mere.