QNUZ

Filter

Lad dig friste af det lækre tøj fra Qnuz

Qnuz accessories er et dansk brand, der første gang så dagens lys tilbage i 2008. I dag er der et team af modebevidste kvinder bag Qnuz, og mærkets kollektioner udbydes også i flere lande på tværs af Europa. Byggestenene for Qnuz er kombinationen af de moderigtige accessories i god kvalitet med attraktive priser. På den måde får den modeglade kvinde trendy designs, der er til at betale. Qnuz sammensætter altid deres nye kollektioner efter de seneste aktuelle trends, som sæsonen har at byde på. Du kan kende designet ved at have et gennemgående smukt og feminint udtryk i både tøj og accessories.

 

Kvalitet i højsædet med Qnuz accessories

Qnuz accessories har tanke på deres produktion og har derfor arbejdet på at opbygge tætte relationer med deres producenter. Det betyder, at de har fokus på, at deres produkter bliver fremstillet under gode forhold og er af høj kvalitet. For dig, der elsker at shoppe, er det da også en fordel at vælge produkter af god kvalitet, når du tilføjer nyt til din garderobe. På den måde kan du nemlig sikre dig, at du kan nyde dit nye tøj eller accessories i længere tid samtidig med, at du svøber dig i smukke designs, der smyger sig om kroppen.

 

Qnuz accessories

Hos Nanna XL elsker vi at udvælge trendy items til kvinder med plus size kurver, og her er Qnuz et rigtig godt match. Hold dig ikke tilbage fra at pryde din krop og garderobe med de elegante designs fra Qnuz. Du kan for eksempel trække i en lækker blød cardigan i løs strik. Modellen er kort, så udtrykket bliver let og elegant. Få et fuldent look med de fine detaljer - blandt andet de fine ribkanter med glimmer. Du kan lade de feminine cardigans fra Qnuz lune dine skuldre og skabe flere forskellige looks. Brug for eksempel strikken til at pryde en basic trøje eller en enkel skjorte, hvis du vil pifte din hverdagsgarderobe lidt op, eller træk i den over en kjole på de koldere dage. Skift mellem de lune farver, der passer til det meste, såsom en pæn cremet hvid eller en stilet lys brun. Kan du ikke få nok af strik, kan du toppe looket af med en af de fine huer, som Qnuz har designet i flere farver. Huerne er ribstrikkede og bløde og lækre i kvaliteten, så du kan se stylet ud på dage med koldt vejr.