Plaisir

Filter

PLAISIR UNDERTØJ - DANSK KVALITET SIDEN 1952

Plaisir er et dansk brand, der designer undertøj og badetøj til fair priser. De har eksisteret siden 1952, og har derfor en bred viden om den komfort og støtte, der skal indgå i undertøj. Deres vision er at skabe den perfekte pasform til alle scenarier i både lingeri, nattøj og badetøj, uanset alder og størrelse. Yderligere stræber de efter at nå målet om, at alle kvinder fortjener den bedste support og kvalitet, hvorfor de garanterer, at Plaisir undertøj er komfortabelt lingeri til komfortable proser. Derfor er du også altid sikret en god BH, der giver den rette støtte.

KVALITETSUNDERTØJ TIL PLUS SIZE KVINDER

Inden for de seneste år er Plaisir især begyndt at sætte fokus på at designe kvalitetsundertøj til plus size kvinder. Det vil sige, når du køber undertøj fra Plaisir, er du sikret et sæt, der giver den rette komfort og støtte til lige netop din krop. Med kompromisløst fokus på deres produkters pasform har de været i stand til at skabe lingeri med eksepsionel support i størrelser op til 110I/56. Vi har hos NANNA XL udelukkende udvalgt vores egne favoritter i forhold til design, pasform og kvalitet. Du kan derfor altid vide dig sikker på, at alt Plaisir undertøj forhandlet på vores hjemmeside er af ypperste kvalitet.

PLAISIR UNDERTØJ ER DET BÆREDYGTIGE OG MILJØRIGTIGE VALG

Ulsø design, der er firmaet bag Plaisir, har miljøet højt på deres dagsorden, hvilket kan afspejles i alle led af deres værdikæde. Her bliver alle produkter håndlavet af professionelle syersker i Europa. Her eksperimenterer de på nuværende tidspunkt med diverse nylon affaldsmaterialer indsamlet fra verdenshavene. Denne nye produktion giver derfor en langt mindre miljøbelastning end den normale nylon. Du kan derfor, ved at bruge Plaisir badetøj, have en god samvittighed og nyde godt af strandsand og havvand, som takket være ECONYL® er blevet utallige fiskenet og andet nylonaffald fattigere.

HJÆLP OG RÅDGIVNING 

For mange kvinder er det altid en jungle af forvirring at navigerer rundt i undertøjsstørrelser, vedligholdelse og vask, samt ikke mindst, hvordan de skal matches med andet tøj. Vi har på vores side et hav af tøj, hvori du nemt og tydeligt kan matche selv dine mest farverige Plaisir BH’er med. Da vi ved, hvor svært det er at vælge den rigtige type og størrelse, så står vi altid klar til at give dig en hjælpende hånd til at vælge det helt rigtige produkt. Det samme gælder vedligeholdelse af Plaisir BH’er og andet undertøj. Du skal derfor endelig ikke tøve med at stille os et spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig og give dig den bedste muligt oplevelse og vores mission er at gøre dit tøjvalg langt mere komfortabelt.