Only Carmakoma

Filter

ONLY Carmakoma til den trendbevidste fashionista

ONLY Carmakoma er et nyere internationalt fashion brand fra 2017, som laver tøj til kvinder i størrelsen 42-54. Mærket er en del af BESTSELLER som et sub-label til det bredt kendte mærke ONLY. Hos Nanna XL er vi vilde med, hvordan ONLY Carmakoma formår at favne flere forskellige stilarter, og vi har derfor udvalgt en række items, som vi er faldet særligt for i denne sæson.

Kollektionerne fra ONLY Carmakoma favner bredt som et overflødighedshorn af tjekkede styles med alt lige fra det rebelske til det søde og mere afdæmpede udtryk. Uanset hvilken af disse varierende stilarter du foretrækker, så lever brandet op til en ægte fashionistas høje standarder. ONLY Carmakoma er nemlig med andre ord skabt til den trendbevidste kvinde.  

 

Svøb dine former i stilsikre items fra ONLY Carmakoma

ONLY Carmakoma skaber styles, som forstår at fremhæve fordelene ved en silhuet med plus size kurver. Hos Nanna XL ved vi, hvor vigtigt det er at føle sig komfortabel i sit outfit, uanset hvilken kropsform eller størrelse man har. Derfor er vi så begejstrede for de mange stilsikre fristelser fra ONLY Carmakoma, som er designs skabt ud fra aktuelle trends og tilpasset fyldige former. Klæd dig i en fin kjole med et smukt all-over print og flotte detaljer eller klæd dig i en enkel kjole, som giver plads til at eksperimentere med forskellige accessories for at sætte dit eget personlige præg på outfittet. Tilføj kant til din stil med en cool vest eller en fed jakke i imiteret læder eller denim. Med en række af afdæmpede t-shirts fra ONLY Carmakoma kan du let skabe et casual look. Du kan også vælge at kombinere de enkle bluser og toppe med de mere larmende dele af din garderobe.

 

Find din personlige stil med trendy ONLY Carmakoma

Du kan mixe og matche dine outfits, så de passer både til en travl hverdag og til en festlig aften ude i byen. ONLY Carmakoma sætter de moderigtige rammer for, at du kan sammensætte en garderobe, som passer hele året rundt, så du kan klæde dig til enhver lejlighed. Uanset hvad du har brug for, så står vi i Nanna XL klar med gode råd og grundig vejledning, så du kan finde den style, der passer bedst til netop dig. Vi har overblikket over modebranchens altid skiftende trends, og vi hjælper dig godt på vej til at fremhæve dine former – ikke skjule dem.