No. 1 by OX

Filter

NO 1. by OX fremhæver dine former med en flot pasform

NO. 1 by OX er et nyere dansk plus size brand grundlagt af Anette Oxenbøll. Hos Nanna XL er vi begejstrede for at have NO. 1 by OX som en del af vores pallette, da det er et mærke, der er lige så sprudlende som sin stifter. Anette Oxenbøll har en mangeårig historie bag sig, når det kommer til at designe tøj i kategorien plus size. Derfor kan du også være sikker på, at der er tænkt over detaljerne, både når det kommer til en perfekt pasform og et udtryksfuldt design. NO. 1 by OX er et perfekt match til den moderne kvindes garderobe. Hos Nanna XL har vi nøje udvalgt en række smukke items, som vi er særligt begejstrede for i denne sæson.

 

Klæd dine former kækt med moderigtigt tøj fra NO. 1 by OX

NO. 1 by OX er et mærke, der er skabt ud fra den grundlæggende tanke om, at det er tøjet, der skal følge kurverne og ikke omvendt, og det synes vi hos Nanna XL er en flatterende filosofi. Ved at klæde dig i tøj med den rigtige pasform klæder du dig samtidig i en gennemtrængende følelse af komfort. På den måde kan du nyde glæden ved de mange flotte designs fra NO. 1 by OX, som du samtidig kan være veltilpas i hele dagen igennem. Det kan man kalde at forkæle sine former. Du kan skifte imellem de feminine kjoler og de rå t-shirts og jakker, eller du kan kombinere de bløde og rå elementer i kollektionen for at skabe dit eget udtryk alt efter hvilket humør, du er i. Det er helt op til dig, om du vil dresse up til en aften ude eller dresse down til hverdagsbrug.

 

Få et strejf rå femininitet i din garderobe med NO 1. by OX

Klæd dig i en chic kjole med to lag og lange ærmer, hvor det farverige all-over print i dæmpede toner udstråler en livlig varme. Eller hvad med at trække i et par fede og iøjefaldende t-shirts med en let humoristisk illustration, der giver et glimt i øjet? Skulle du være på jagt efter den perfekte skindjakke, så skal du ikke lede længere. NO 1. by OX har nemlig et bredt udvalg af flotte bikerjakker, spækket med forskellige smarte detaljer såsom synlige lynlåse, nitter eller bælter. Lad jakken give dit look kant med et råt og tjekket udtryk hvad enten du bruger den som en jakke til indendørs brug i vinterhalvåret eller som en cardigan eller jakke i de varmere måneder. Med en skindjakke fra NO 1. by OX har du en lækker beklædningsgenstand i din garderobe, som du kan bruge hele året rundt.