LAURIE

Filter

Hos NANNA XL er vi vilde med det danske brand, Laurie, som du finder et stort udvalg af her på siden.

Laurie er en dansk tøjvirksomhed, som eksisteret siden 1987. Mantraet har altid været 'It's got to feel right' og er det stadig i dag. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at Laurie har særligt stort fokus på komfort, når de designer deres tøj. Derudover er Laurie kendt for deres høje kvalitet og for at designe tøj med god pasform for kvinder i alle størrelser.

 

Særligt kendt for sine komfortable Laurie-bukser

Laurie er især kendt for sine bukser, som har en fantastisk pasform og komfort og som fås til kvinder i alle størrelser. Brandet tilbyder således bukser fra størrelse 32 og op til 56 og i en række forskellige pasformer og benlængder. 

 

Hos NANNA XL har vi både Laurie-bukser med elastik, regular fit, jeans og bukser 7/8, som også er kendt som cropped bukser, der er kortere i længden end et par almindelige jeans.

Når det kommer til komfortable bukser, finder du sjældent et mærke, som har et større og mere alsidigt udvalg end Laurie. 

 

Bukser fra Laurie er designet med fokus på, at du skal føle dig godt tilpas i dem – hele dagen. Derfor er rigtig mange Laurie-bukser lavet i stretchmateriale, som sikrer en behagelig pasform gennem hele dagen. Når du ifører dig et par Laurie-bukser med elastik i taljen, garanterer vi, at du ikke har lyst til at gå tilbage til et par almindelige bukser igen.

 

Laurie: Fokus på miljø og bæredygtighed

Bukser er dog ikke det eneste, brandet er kendt for, men også for sit stærke fokus på ansvarlig produktion og miljørigtige materialer. Hos Laurie er man nemlig af den opfattelse, at tøjet ikke blot skal være rart at have på, men også være produceret ud fra en ansvarlig tankegang. Det skal med andre ord føles godt at have tøjet på. 

 

Lauries kollektioner er altid fyldt med tidløse styles af høj kvalitet, som kan blive brugt sæson efter sæson. Ved at skabe langtidsholdbare styles, som aldrig går af mode og som kan holde i mange år, formår Laurie at tilbyde sine kunder en garderobe, der ikke kun er praktisk og stilfuld, men også bæredygtig. Denne tilgang betyder, at tøj fra Laurie holder længere, hvilket mindsker behovet for konstant at købe nye trends.

 

Derudover er Laurie STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret, hvilket er din garanti for 100% kemikaliefrit tøj.