JUNAROSE

Filter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Junarose er det modebeviste valg til plus size kvinder

Junarose er kendt som et ungt og modebevidst brand der laver plus size tøj til kvinder. De bruger de samme designere der også designer tøj for VILA, ONLY og Vero Moda. Derved tager Junarose de største trends og tilpasser dem til plus size størrelser. Du er herved sikret et outfit der er moderigtigt og som lever op til tidens trends og tendenser. Størrelserne hos Junarose går fra en 42-54.

Tøj fra Junarose er designet til at fremhæve kroppen

Når du køber tøj fra Junarose, skal du dog være opmærksom på, at det godt kan være småt i størrelsen. Men her kan vi hjælpe dig; vi har en udførlig størrelsesguide, der kan hjælpe dig med at finde den rette størrelse til dig.

Plus size - Vær stolt af den du er

Junarose har beskrevet den pige der går i deres tøj, som værende en modig, selvsikker og modebevidst kvinde, der sætter pris på god pasform, og som ikke er bange for at fremhæve sine flotte former. De har skabt deres tøj ud fra fire målsætninger. Det skal sidde godt, det skal være behageligt at have på, det skal være lavet af gode materialer og høj kvalitet og det skal fremhæve og sætte fokus på det smukke ved kvindekroppen. Junarose er et brand til hende, der tør at vise sig frem og som står fast ved, hvem hun er. 

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse her på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies
x