Hummel

Filter

Plus size-træningstøj fra Hummel 

Her på siden finder du plus size-træningstøj fra Hummel. Brandet er med sit logo af en humlebi letgenkendeligt, og derudover er humlebien også meget sigende for, hvad Hummel står for; det unikke og evnen til at gøre det, der er lidt ud over det sædvanlige. Det er helt sikkert også derfor, at Hummel har haft så stor succes i mange år. For med en lang historie på næsten 100 år på bagen er Hummel et af de ældste sportsbrands, vi har i Danmark. Hos NANNA XL er vi også vilde med Hummel, og netop derfor har vi fundet vores træningsfavoritter fra brandet, som vi forhandler her på siden. Med træningstøj fra Hummel er du sikker på, at du er godt klædt på til din aktivitet, om end det er løb, styrketræning, yoga eller noget helt andet. 

Blødt og seamless plus size-sportstøj 

”Change the world through sport!” - sådan lyder Hummels mission. De opfordrer nemlig alle til at være aktive i fællesskab med andre, og derfor er Hummel også store fortalere for ligeværdighed og diversitet; for der skal være plads til alle, uanset køn, alder, hudfarve, kropsfacon m.m. Det er noget, vi støtter 100% op om hos NANNA XL, og derfor er vi utroligt stolte af, at vi har Hummel i vores sortiment. For alle har nemlig ret til at føle sig komfortabel, mens de dyrker sport, og her er plus size-sportstøj fra Hummel perfekt. For Hummels bløde og seamless stof er bekvemmeligt, og omfavner samtidig dine former på smukkeste vis. Leder du efter mere træningstøj, er du også meget velkommen til at udforske vores side med fitness wear, hvor du finder hele vores udvalg af plus size-træningstøj fra mange forskellige brands.

Find Hummel plus size-træningstøj hos NANNA XL

Hos NANNA XL vil vi gerne give dig de bedste muligheder for at sammensætte en garderobe til alle lejligheder. Derfor står vi også klar til at besvare spørgsmål og vejlede dig, så du har mulighed for at finde de styles fra Hummel, som passer til dig og din træning. Handler du på vores hjemmeside, opnår du fri fragt, hver gang du køber for over 500 kroner, og du har selvfølgelig altid 14 dages fuld returret med mulighed for at bytte i din nærmeste NANNA XL-butik.

Søger du mere inspiration til plus size-mode, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, besøge vores Instagram @nannaxl eller finde os på Facebook. Her kan du finde nyheder, gode tilbud, stylingstips og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.