Fransa Plus Size

Filter

Fransa Plus Size er til den stilbevidste kvinde

Hos NANNA XL er vi begejstrede for at have Fransa Plus Size som en del af vores brede udvalg på grund af deres unikke komfort og stil. Fransas styles er for dig, der både er stil- og kvalitetsbevidst, og som samtidig aldrig går på kompromis med komfort.

Stilsikkert og moderne tøj til kvinder med kurver 

Fransa Plus Size er kendetegnet ved deres styling, der omfavner dine smukke kurver på den mest komfortable måde, som gør, at du kan føle dig sexet og komfortabel på én og samme tid. Hos Fransa Plus Size finder du et stort udvalg af overdele, heriblandt søde toppe og bluser med blonder, kjoler og tunikaer med mønstre og print, klassiske skjorter og meget mere. Fransa Curve er nemlig rigtig gode til at kombinere det klassiske look med det mere moderne. 

Et feminint touch med Fransa kjoler 

Hovedmærket, Fransa, omfavner rigtig meget et feminint univers, og Fransa Plus Size Selection, som er deres undermærke, omfavner også alt det lækre, vi i forvejen kender fra Fransa-mærket. Særligt indeholder kollektionen deres velkendte silhuetter, som vil falde så flot om dine smukker kurver. Præcis derfor er vi utroligt glade for at have Fransa Plus Size i vores palette af brands. Hos Fransa Curve er der noget til den brede smag, fordi du både kan finde noget til den mere festlige anledning og til den komfortable hverdag. Du kan derfor med fordel gå igang med at udforske brandet og alt det, som det tilbyder. 

Find Fransa Plus Size hos NANNA XL

Hos NANNA XL vil vi gerne give dig de bedste muligheder for at sammensætte en garderobe til alle lejligheder. Derfor står vi også klar til at besvare spørgsmål og vejlede dig, så du har mulighed for at finde de styles fra bl.a. Fransa Plus Size, som passer til dig og din garderobe. Vi har meget erfaring med modebranchens skiftende trends, og vi hjælper og guider dig, så du ved, hvordan du kan fremhæve dine former på bedste vis. Handler du på vores hjemmeside, opnår du fri fragt, hver gang du køber for over 500 kroner, og du har selvfølgelig altid 14 dages fuld returret med mulighed for at bytte i din nærmeste NANNA XL-butik.  

Du er også meget velkommen til at besøge vores Instagram @nannaxl, finde os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde inspiration, nyheder, gode tilbud, stylingstips og meget mere.