Festival

Filter

Festival strømper

Festival Denmark er et dansk brand, der har specialiseret sig i at producere basis- og modestrømpebukser, leggings, skånetrusser og sokletter. Alle produkter er af italienskproduceret mikrofiber og bambus, hvorfor du altid er sikret en høj kvalitet og en god komfort. Du finder alle styles fra Festival i størrelse 42-56, og du finder både strømpebukser med og uden fødder i et væld af farver. Hos NANNA XL er vi derfor sikre på, at vi også har et par strømpebukser eller strømper, som passer til din stil.

 

Festival strømpebukser og strømper i moderigtige og tidløse farver

Hos Festival er der ingen tvivl om, at kvaliteten er i højsædet. Brandet er nemlig meget bevidst om, at deres strømper, strømpebukser og skånetrusser skal være behagelige at have på, passe til enhver garderobe og samtidig være i en lækker kvalitet til fornuftige penge. Festival skånetrusser, strømper og strømpebukser er derfor også perfekte til kvinder med former, da de støtter og mest af alt føles som en blid omfavnelse. Brug for eksempel de fine sokletter i dine sneakers eller loafers, style de elegante strømpebukser under en kjole eller nederdel og hav de komfortable skånetrusser på som det inderste lag under sommerkjolen. Stylingmuligheder er der nemlig masser af, når det kommer til styles fra Festival.

 

Køb strømpebukser fra Festival i store størrelser hos NANNA XL

Hos NANNA XL har vi fokus på at have et stort sortiment, så du kan have en garderobe, der passer til alle sæsoner og anledninger. Vi står derfor også klar til at guide dig, så du kan finde, lige præcis de styles, som passer til dig. Her hos NANNA XL har vi nemlig et godt kendskab til modebranchens skiftende trends og vi hjælper dig gerne, så du ved, hvordan du kan fremhæve dine former på bedste vis. Når du handler hos os, får du desuden fri fragt, hver gang du køber for over 500 kroner, og du har selvfølgelig altid 14 dages fuld returret med mulighed for at bytte i din nærmeste NANNA XL butik.

 

Søger du mere inspiration indenfor mode, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, besøge vores Instagram @nannaxl eller finde os på Facebook. Her kan du finde nyheder, stylingtips, gode tilbud og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.