Festival

Filter

FESTIVAL STRØMPER

Festival Denmark er et dansk brand der designer kvalitets strømper, strømpebukser og skånetrusser til kvinder med former. Festival strømper har specialiseret sig i at producere Italienskproducerede basis- og modetights, capri, leggings samt knæstrømper og sokletter. Alle deres produkter er produceret indeholdende italienskproduceret microfiber og bambus.

FESTIVAL STRØMPER HAR 70 ÅRS KNOWHOW

Brandet har været markedsleder i 70 år, hvilket betyder at de også har en stor know-how omkring pasform og kvalitet. Og kvalitet er præcis det, der er i højsædet. De er meget bevidste om, at deres strømper og strømpebukser skal være behagelige at have på, samtidig med at de skal være i en lækker kvalitet til fornuftige penge. Yderligere har de i løbet af de seneste par år udviklet mange nye basisstyles for at øge deres ry som værende en førende producent af moderigtige strømper og strømpebukser.

SMARTE OG MODERIGTIGE STRØMPEBUKSER

Inden for de sidste år, har de forynget deres kollektioner ved at tilføje styles fra både Italien, Spanien og Tyskland. Hermed vil du at du altid vil kunne finde smarte og moderigtige strømpebukser fra Festival Denmark.