ETAGE PLUS

Filter

Etage jakker – perfekt pasform og god kvalitet

Hos Etage Plus er der fokus på at skabe funktionelle og praktiske jakker i et tidsløst design, som er perfekte til hverdagsbrug. Kvaliteten er i top, og når du køber en jakke fra Etage Plus er du derfor sikker på at have en god jakke de næste mange år. Du kan både få lette sommerjakker og varme dunjakker, hvorfor du uden tvivl altid kan finde en jakke, der passer til den aktuelle sæson. Uanset hvilken stil du har, så har vi hos NANNA XL nøje udvalgt de mest populære trends til alle årstiderne, og vi er derfor sikre på, at vi også har en jakke, der vil passe ind i din garderobe.

 

Moderne Etage jakker, der emmer af nordiske værdier

Etage Plus fortolker de internationale trends og tendenser og kobler disse sammen med velkendte nordiske værdier. Dette skaber et helt unikt og moderne udtryk, der passer ind i enhver garderobe. Med Etage Plus er du derfor altid sikker på at finde moderigtige og smarte jakker med gode pasformer, som du vil føle dig super komfortabel i. Jakker, der er gode til lange gåture langs stranden eller i skoven, men også jakker, der kan bruges, hvis du skal i byen. Etage Plus har nemlig formået at gøre deres jakker både praktiske og smarte på én og samme tid. Udforsk derfor vores side, og find din nye yndlingsjakke fra Etage Plus.

 

Find feminine og tidløse Etage jakker hos NANNA XL

Hos NANNA XL vil vi gerne give dig de bedste muligheder for at sammensætte en garderobe til alle slags anledninger, hele året rundt. Vi står derfor klar med vejledning og gode råd, så du kan finde lige præcis den jakke, som passer til dig. Vi har et godt kendskab til modebranchens skiftende trends og tendenser, og vi hjælper hellere end gerne, så du ved, hvordan du kan fremhæve dine former på bedste vis. Derudover får du fri fragt, hver gang du køber for over 500 kroner, og du har selvfølgelig altid 14 dages fuld returret med mulighed for at bytte i din nærmeste NANNA XL butik.

 

Søger du mere inspiration til styling, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, besøge vores Instagram @nannaxl eller finde os på Facebook. Her kan du finde nyheder, stylingtips, gode tilbud og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.