elomi

Filter

Elomi byder på smukt lingeri til kurvede kvinder

Elomi lingeri og badetøj er specielt designet til kvinden med kurver; det er smukt udført både i de klassiske basisserier og de nyeste fashion. Hos Elomi bliver BH'erne designet med omtanke på god pasform og støtte til en stor barm. Omkredsen bærer nemlig barmen og stropperne er til støtte, hvilket giver et perfekt velbefindende, når man har BH'en på.

Find basisfarver og sæsonens farver med Elomi lingeri

Elomi tilbyder kvinder med kurver mange valg inden for lingeri og badetøj, der både er funktionelt og moderne. Størrelser går fra 75-110 i omkreds med skålstørrelser fra D-O i mange flotte basisfarver og i sæsonens modefarver.

Perfekt pasform og støtte

Elomi blev grundlagt i 2008, og giver alle kvinder med kurver mulighed for at glæde sig over perfekt pasform og støtte i en række klassiske og moderne looks. Uanset om man ønsker den fulde støtte fra en bh med bøjle og hook funktion på ryggen, eller den afslappede komfort fra en bh uden bøjle, så kan du finde det i kollektionen. 

FIND Elomi HOS NANNA XL

Hos NANNA XL vil vi gerne give dig de bedste muligheder for at sammensætte en garderobe til alle lejligheder. Derfor står vi også klar til at besvare spørgsmål og vejlede dig, så du har mulighed for at finde de styles, som passer til dig og din garderobe. Vi har meget erfaring med modebranchens skiftende trends, og vi hjælper og guider dig, så du ved, hvordan du kan fremhæve dine former på bedste vis. Handler du på vores hjemmeside, opnår du fri fragt, hver gang du køber for over 500 kroner, og du har selvfølgelig altid 14 dages fuld returret med mulighed for at bytte i din nærmeste NANNA XL-butik.  

Du er også meget velkommen til at besøge vores Instagram @nannaxl, finde os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde inspiration, nyheder, gode tilbud, stylingstips og meget mere.