DUZETTE

Filter

Behageligt og feminint undertøj fra Duzette

Hos NANNA XL har vi håndplukket de mest populære designs fra Duzette for at sikre, at du altid vil føle dig komfortabel i det lingeri, som du køber hos os. For det siges, at kvinder har en forkærlighed for at vælge lingeri først, og derefter udser sig dagens outfit. For skønhed kommer indefra, og med lingeri fra Duzette får du helt sikkert en god start på dagen. Det Duzette undertøj, vi forhandler, er super populært – og det forstår vi godt. Alle dele er nemlig formsyede og behagelige at have på. Specielt Duzette BH’en fra Bestform kollektionen er højtelsket. BH’en har nemlig brede stropper og er uden bøjle - samtidig med at modellen er designet til at give støtte og løft, så du ikke behøver at gå på kompromis med komfort. Og så har Bestform BH’en de fineste blonde-detaljerne, der giver et feminint og elegant udtryk.

 

Duzette lingeri i klassiske farver

Vores undertøjssortiment fra Duzette findes i tre farver: hvid, nude og sort. Hos os er det nemlig vigtigt, at vi har et udvalg af de mest essentielle basis-farver for at sikre, at der også er en farve, som passer til dig. For med de tidløse farver kan du være sikker på, at en af dem vil passe til det outfit, du har i tankerne. Udover BH’er og trusser fra Duzette finder du også både blonde toppe og skånetrusser – også kendt som cykelshorts – i en blød, behagelig og strækbar bomuldsblanding, som mest af alt vil føles som en blid omfavnelse. Begge styles er perfekte som det inderste lag under en kjole, nederdel, bluse, striktrøje eller blazer til både hverdag og fest.

 

Leder du efter undertøj i flere farver, har vi hos Nanna XL også lingeri fra Plaisir, som du finder her.  

 

Find Duzette undertøj i store størrelser hos NANNA XL

Hos NANNA XL sørger vi for, at du har de bedste muligheder for at sammensætte en garderobe, som passer til din stil, så du kan klæde dig til enhver lejlighed – året rundt. Vi er derfor klar med gode råd og vejledning, så du kan finde, lige præcis de styles, som passer til dig. Vi har et godt overblik over modebranchens skiftende trends, og vi står klar til at hjælpe, så du ved, hvordan du kan fremhæve dine former på bedste vis.

 

Søger du mere inspiration indenfor mode, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, besøge vores Instagram @nannaxl eller finde os på Facebook. Her finder du nemlig nyheder, stylingtips, gode tilbud og meget mere.