CAT&CO

Filter

En lille fortælling om Cat & Co.

Cat & Co. er et dansk brand med en gennemgående passion for at pryde enhver kvindes garderobe med et bredt udvalg af trendy items. Mærket blev stiftet tilbage i 2009 af Catharina Tilde Frederiksen. Lige siden starten har der været fart på udviklingen. Hovedkontoret er i Roskilde, men Cat & Co. sælger i dag mode på tværs af det skandinaviske marked samt dele af Europa. Uanset hvad din alder skulle være, så finder du hos Cat & Co. både tøj, accessories og sko. Cat & Co. byder nemlig på et flot design, der passer til kvinder i alderen 18-60+ år.

 

Lad din stil blive inspireret igen og igen af Cat & Co.

Du kan roligt lade dig og din garderobe friste, for mærket er kendt for deres trendy stil, funktionelle produkter i god kvalitet til priser, der er til at betale. Seks gange årligt udkommer der kollektioner fra Cat. & Co., og her hos Nanna XL er vi allerede nu spændte på at følge med i, hvilke lækre items den nye sæson har at byde på. Den modeglade kvinde kan uden tvivl se frem til at kunne opleve disse nyeste kollektioner.

 

Få et frisk pust til din garderobe med Cat & Co.

Hos Nanna XL går vi op i at håndplukke lækre produkter til kvinder med plus size former, og her er mærket Cat & Co. ingen undtagelse. Svøb dig for eksempel i en fed denimjakke fra Cat & Co., hvor den klassiske pasform giver dig et flot og raffineret udtryk - og ikke nok med det så har jakken også masser af stretch, så du kan bevæge dig frit. Stoffet er blødt, så du kan bruge den som en cardigan. Det komfortable og fleksible materiale giver dig muligheden for at bruge jakken til alt lige fra cykelturen eller indendørs som et pænt ekstra lag til at holde varmen. Jakken kommer i flere farver. Du kan vælge den diskrete sorte, som passer til de fleste underdele, eller eller du kan slå dig løs med en varm rød, hvis du vil skabe blikfang med dit outfit. I det køligere vejr kan du bruge din jakke med et let tørklæde fra Cat & Co. i et lækkert og blødt materiale. Prøv for eksempel et elegant og enkelt tørklæde i en nedtonet grå farve med fine detaljer i form af små diskrete frynser hele vejen langs kanten.