Cassiopeia

Filter

FEMININT OG KLASSISK LOOK FRA CASSIOPEIA

Hos Cassiopeia sætter de stor fokus på, at deres tøj skal være brugbart og moderigtigt. De fokuserer primært på at designe tøj til modne plus size kvinder, og derfor er du sikret et feminint og klassisk look med Cassiopeia tøj. Her er det de danske designdyder, der er i højsædet. Kombineret med tidens trends og tendenser er du sikret et tidssvarende og moderigtigt sæt tøj i højeste kvalitet.

HØJ KVALITET OG FLATTERENDE PASFORM

Cassiopeia designer plus size tøj til kvalitetsbevidste og moderigtige kvinder. Når de designer tøj, har de altid kvindekroppen i mente. Netop derfor er du sikret et sæt tøj med en perfekt pasform. Hos Cassiopeia fokuserer de på tøj i højest kvalitet, som er både tidssvarende og flatterende. Hermed er du sikker på altid at kunne finde tøj, der er perfekt til årstiden, samtidig med at pasformen er i top. 

KSK FASHION

Cassiopeia bliver drevet af virksomheden KSK Fashion, der ligeledes huserer mærket Ofelia. Virksomheden har siden 1998 drevet begge tøjmærker, hvorfor deres erfaring og kvalitet er af det ypperste. Cassiopeia tøj er målrettet den moderne kvinde, der ønsker at give sin garderobe et frisk pust. Herudover er pasformen i alt deres tøj i højsædet. Du kan derfor altid vide dig sikker på, at Cassiopeia bukser, kjoler og alt andet altid er af højeste kvalitet med pasformen i fokus. Vi har hos NANNA XL nøje udvalgt de bedste og mest populære designs herfra og vi vil altid stå klar til at hjælpe og rådgive dig i forhold til størrelser, pasform, kvalitet eller andre spørgsmål du kan ligge inde med. Tøv endelig ikke med at spørge – Vi glæder os til at hjælpe dig!

CASSIOPEIA KJOLER 

Cassiopeia er det sikre valg til alle kurvede piger. Deres tøj adskiller sig fra andre tøjproducenter ved at tilbyde differentierede kollektioner, der formår at kombinere tidens trends og årstiderne til perfektion. Disse kollektioner appellerer til både mange forskellige stilarter. Herunder producerer de tøj til alle de, der har en præference for det mere neutrale, men samtidig også til de vovede piger, der elsker alt det spraglede og farverige tøj. Kollektionerne er blevet sammensat, så alle de forskellige stilarter kan kombineres og mødes, hvorfor det ligeledes er en perfekt mulighed for at mikse på kryds og tværs. Det er med Cassiopeia tøj, derfor kun fantasien der sætter grænsen.