BLUE DAISY

Filter

UDFORSK VORES UDVALG AF lækre Blue Daisy jeans

BLUE DAISY er et brand, der emmer af feminine detaljer og smukke silhuetter i form af moderigtigt og veldesignet tøj til kvinder, der bruger størrelse 42-58. Hos Nanna XL er vi vilde med de søde detaljer, det elegante design og ikke mindst fantastiske pasforme, som er at finde i vores BLUE DAISY sortiment. Tøj skal nemlig være behageligt, omfavnende og fremhæve det bedste ved dig, og for os er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og har friheden til at være lige præcis den, du er, uanset kropsform eller størrelse. Det har du fri mulighed for i vores mange feminine og stilsikre BLUE DAISY styles, der netop hylder kvindelige former. Vores fornemmeste opgave er nemlig at give alle kvinder, uanset størrelse, mulighed for at klæde sig lækkert og moderigtigt.

FEMININE OG STILSIKRE BLUSER TIL KVINDER MED FORMER

Hos BLUE DAISY finder du et stort udvalg af overdele, heriblandt søde toppe og bluser med blonder og knapper, kjoler og tunikaer med mønstre og print, klassiske og feminine skjorter og meget mere. Du kan for eksempel style en klassisk skjorte med en BLUE DAISY-vest for et sødt og moderne look eller bruge en BLUE DAISY-jakke sammen med en fin bluse og et par smarte jeans. Har du en festlig anledning i sigte, kan du tage en feminin BLUE DAISY-kjole på sammen med et par højhælede sko og smukke accessories. Mulighederne er mange, og hvordan, du sammensætter dine styles, er helt op til dig.

JEANS ELLER COWBOYBUKSER

Kært barn har som bekendt mange navne - jeans, denim og cowboybukser, som er det nyeste skud på stammen her hos BLUE DAISY. De fleste af os kender vist til den lidt udfordrende jagt, som det til tider kan være at finde et par gode og komfortable jeans. Jeans fra BLUE DAISY er skabt til skønne, kurvede kvinder, og når du køber et par jeans fra BLUE DAISY, får du udover den lækre, bløde stretch kvalitet selvfølgelig også den perfekte pasform, der sørger for at fremhæve alt det rigtige.

UUNDVÆRLIGE BLUE DAISY JEANS

Engang var jeans og bukser kun tænkt som funktionelt arbejdstøj, men de tider er heldigvis forbi for længst. I dag er det derimod nok svært at finde et klædeskab, der ikke indeholder mindst et par jeans. Det dejlige ved jeans er, at de passer til det hele. Du kan for eksempel kombinere dine jeans med en lækker BLUE DAISY cardigan eller strik for et lækkert hverdagslook, eller style dine jeans eller bukser med en festlig top eller BLUE DAISY-tunika, for et perfekte look til en aften i byen. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at du med et par lækre BLUE DAISY bukser eller jeans kan sammensætte dit outfit på mange forskellige måder, om end det er til hverdag eller fest.

FIND DIN HELT EGEN STIL MED BLUE DAISY

Med BLUE DAISY har du de bedste forudsætninger for at sammensætte en garderobe, som passer hele året rundt, så du kan klæde dig til enhver lejlighed, uanset vind og vejr. Hos Nanna XL står vi altid klar med gode råd og grundig vejledning, så du kan finde lige præcis den, eller de styles, der passer bedst til dig. Vi har et godt overblik over modebranchens skiftende trends, og vi hjælper og guider dig, så du ved hvordan du kan fremhæve dine former på bedste vis.