Bæltekompagniet

Filter

Hos NANNA XL finder du et stort udvalg af lækre styles fra danske Bæltekompagniet, hvis sortiment, udover bælter, også indbefatter smykker, tørklæder, kjoler, ponchoer, hatte og meget andet. 

Bæltekompagniet har siden sin grundlæggelse i 1986 specialiseret sig i at designe og producere bælter og andet tilbehør. De fokuserer på kvalitet og godt håndværk og benytter ofte traditionelle teknikker i deres produktion. Brandet er særligt kendt for sit store udvalg af bælter, der kommer i forskellige stilarter, farver og materialer til både formelle og afslappende lejligheder. I dag tilbyder Bæltekompagniet dog et bredt sortiment af tøj og sælger til hele Skandinavien. 

Specialiseret i lækre kvalitetsbælter til enhver lejlighed

Hos Bæltekompagniet var det bælter, der startede det hele og som banede vejen for brandets videre succes. Og det forstår man godt. Bæltekompagniets bælter er nemlig kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og store alsidighed. Uanset om du er på udkig efter et tidløst læderbælte til hverdagsbrug eller et stilfuldt og farverigt bælte til fest, har Bæltekompagniet helt sikkert et bælte, som falder i din smag og passer til anledningen.

Hos NANNA XL har vi bl.a. lækre elastikbælter fra Bæltekompagniet, som kan strækkes længere pga. elastikken og som har flotte og iøjnefaldende spænder til lukning. 

Meget mere end bælter: Tørklæder og kjoler fra Bæltekompagniet 

Til trods for navnet tilbyder Bæltekompagniet i dag meget mere end blot bælter. Sortimentet består af en lang række accessories som fx hatte, tørklæder og smykker, men også tøj som fx ponchoer, tunikaer og bluser i smukke prints, er blevet en fast del af sortimentet hos Bæltekompagniet. 

Uanset hvad du falder over, er du garanteret et produkt af høj kvalitet, som helt sikkert vil give et frisk pust til dit outfit, når du vælger et produkt fra Bæltekompagniet. 

Bæltekompagniet: Kvalitet og håndværk i særklasse

Hos Bæltekompagniet har man løbende udvidet sortimentet med tøj og andet tilbehør. Hos NANNA XL har vi eksempelvis et stort udvalg af smarte tørklæder fra mærket. Et Bæltekompagniet-tørklæde er kendetegnet ved de samme dyder som bælterne, nemlig unikt design, godt håndværk og nøje udvalgte materialer, som sikrer, at produkterne holder sig smukke i mange år. 

Det samme gælder naturligvis også når det kommer til en Bæltekompagniet-kjole, poncho, tunika eller andre styles fra brandet. Her får du, foruden høj kvalitet og godt håndværk, tøj med stor opmærksomhed på detaljer og design og med smukke og unikke prints, der særligt afspejler den skandinaviske designæstetik.