Anyday

Filter

Anyday er til den farverige kvinde 

Hos NANNA XL er vi begejstrede for at have Anyday som en del af vores brede udvalg på grund af deres farverige univers med styles, der omfavner dine kurver. Der er intet smukkere end at føle sig tryg og selvsikker i sin egen krop, og dette brand er dedikeret til at hjælpe kvinder med at opnå netop dette.

Brandet fokuserer på at skabe moderigtigt tøj, der passer til en bred vifte af kropstyper, og som samtidig fremhæver og omfavner kvindernes kurver. Tøjet er designet med farverige og levende farver, der afspejler kvindernes personligheder og humør. Uanset om du er i humør til at rocke en lyserød kjole eller pailletter, vil dette brand have noget, der passer til din smag.

Anyday hylder kropspositivitet 

Anyday er dedikeret til at fremme kropspositivitet og selvaccept. Ved at bære tøj fra dette brand vil du føle dig som en del af en positiv og støttende bevægelse, der hylder kvindernes kroppe i alle deres farverige og unikke former. Så hvad venter du på? Bliv en del af det positive univers og gå ud og find dit nye yndlingsoutfit fra dette brand i dag, og lad dine kurver skinne!

Find Anyday hos NANNA XL

Hos NANNA XL vil vi gerne give dig de bedste muligheder for at sammensætte en garderobe til alle lejligheder. Derfor står vi også klar til at besvare spørgsmål og vejlede dig, så du har mulighed for at finde de styles fra bl.a. Anyday, som passer til dig og din garderobe. Vi har meget erfaring med modebranchens skiftende trends, og vi hjælper og guider dig, så du ved, hvordan du kan fremhæve dine former på bedste vis. Handler du på vores hjemmeside, opnår du fri fragt, hver gang du køber for over 500 kroner, og du har selvfølgelig altid 14 dages fuld returret med mulighed for at bytte i din nærmeste NANNA XL-butik.  

Du er også meget velkommen til at besøge vores Instagram @nannaxl, finde os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde inspiration, nyheder, gode tilbud, stylingstips og meget mere.