Menu

LEDIGE JOBS HOS NANNA XL

E-COMMERCE, Odense
NANNA XL

Kan du løfte vores omsætning med 50 %? Har du et digitalt mindset, så du kan se ind bag systemerne og i samarbejde med ledelsen drive beslutningsprocessen i forhold til at vælge ny platform til vores nye webshop?

Hos NANNA XL har vi ambitioner om at løfte vores webshop til næste niveau og søger derfor en E-commerce Manager til komme i mål med udviklingen af den.

Om os
NANNA XL er en velkonsolideret PLUSSIZE kæde, som har rundet de 25 år indenfor PLUSSIZE mode og firmaet er grundlagt i 1967. Vi har 11 fysiske butikker samt en online forretning under navnet NANNA XL. Vores hovedkontor, hvor du vil få din arbejdsplads, er beliggende i hjertet af Odense tæt på havnen.    
I de 6 år webshoppen har eksisteret, er omsætningen steget markant, og vi skal nu have den løftet til næste niveau.  

Arbejdsopgaver
Som E-commerce Manager vil din vigtigste opgave være at udvikle webshoppens omsætning, herunder at få implementeret en ny webshop samt bistå til at lave en kravsspecifikation og udvælgelse af platform. Dit daglige arbejde vil bestå i at drifte og udvikle webshoppen i en retning som sikrer en stigning i omsætning, konverteringsrate, besøgstal samt naturligvis indtjening. Dette gøres i tæt samarbejde med vores bureau i Aarhus samt vores 2 medarbejdere i webshoppen, SoMe medarbejder, grafiker og indkøbsafdeling.

Du er
Du sidder sikkert på et af de større web-bureauer og hjælper andre med at optimere deres webshops eller er i en lignede E-commerce funktion, og ønsker et sceneskift. Det er vigtigt for os at du har 3 – 4 år erfaring med webshop drift, enten ved rådgivning til andre eller direkte drift. Vi har ambitioner om at få udviklet en webshop der markerer sig på det danske marked mere end den allerede gør nu, men også se på mulighederne for at komme ud over landets grænser. Du kommer med erfaring og en stærk faglighed inden for E-commerce. Du har en god fornemmelse for kreativt købmandskab og har indsigt i trends og i hvad der rører sig i E-commerce verdenen. Du har allerede været med til at udvikle salget fra en dansk webshop til andre nordiske markeder og digitale markedspladser. Du ved, hvad der skal til for at trække kunder til platformen og omsætte interessen til køb, ligesom du ved, hvordan man fastholder kundens loyalitet og pirrer interessen for mere. Du har stærke analytiske evner og er erfaren med at indsamle og arbejde med data.

Du har kendskab til diverse add-ons og hjælpeprogrammer som findes på markedet og kan vurdere, hvilke der giver værdi til netop en webshop som NANNA XL.

Ud over dette er du naturligvis rutineret bruger af Office 365, specielt Excel.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en ejer-ledet virksomhed med en flad organisation, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på dine opgaver.

Løn der matcher dine kvalifikationer, pension samt sundhedsforsikring

Interesseret

Skulle ovenstående have din interesse bedes du sende din ansøgning og andre relevante bilag via Jobindex’s Quick Apply senest den 20. marts 2023.

Evt. spørgsmål til stillingen kan stilles til CEO Carsten Toft på carsten@nanna-xl.dk eller T. 20322092.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Lidt om os

Med hovedkontor i Odense, webshop og 11 fysiske butikker fordelt i hele Danmark består NANNA XL af et stærkt team, der hver dag arbejder passioneret og målrettet med at tilbyde lækker mode til plus size kvinder.