• GRATIS FRAGT v. køb over 500,-
  • 14 dages returret
  • Byt webshopkøb i butik
  • Plus-size fashion
Menu

LEDIGE JOBS HOS NANNA XL

Controller med lyst og evne til forretningsudvikling

Er du faglig dygtig, brænder du for dit fag, har du god forretningsforståelse og kan du veksle mellem driftsopgaver og udviklingsprojekter?

Så er du måske vores nye kollega.

Vi vokser - og det samme gør opgaverne. Derfor er vi lige nu i gang med at designe organisationen som den skal se ud fremadrettet. Derfor søger vi nu en stærk controller, der kan vokse sammen med os og arbejde tæt sammen med vores CEO om den fortsatte udvikling af forretning.

Familieejet virksomhed - Passion for mode gennem 50 år

Henning Ibsen A/S er en familieejet virksomhed, som har været på detailmarkedet i 50 år. Virksomheden drives nu af 2. generation og har fokus på stormode og drift af egne butikker, som også rummer private label. Som controller kommer du til at arbejde med en alsidig palette af opgaver indenfor økonomi, administration, ledelse af strategiske projekter og udarbejdelse af analyser og rapportering.
Du kommer til at indgå i både operationelle og strategiske opgaver og bliver en nøgleperson i forhold til udviklings og procesoptimeringsprojekter.
Du er i tæt dialog med butikschefer og øvrige funktioner i organisationen, som du hjælper med optimering og opfølgning og du bliver samtidig en vigtig sparringspartner for vores CEO

I NANNA XL lægger vi vægt på at have en uformel kultur og ser alle funktioner som vigtige for virksomhedens drift. Vi arbejder derfor i øjenhøjde med alle medarbejdere og ser medindflydelse som vejen til engagement.

Du kan læse mere om vores virksomhed her: https://www.nanna-xl.dk/om-os

Alsidigt job med god mulighed for udvikling

For den rette kandidat vil der være særdeles gode mulighed for at udvikle jobbet og egen position. Du refererer til CEO og bliver ansvarlig for økonomiafdelingen.

Som controller bliver du får ansvarlig for:

• Økonomistyring, udarbejdelse af budgetter, bonus, opfølgning, likviditetsstyring m.v.
• Udarbejdelse af månedsbalancer, årsrapporter og færdiggørelse af regnskab til revisor
• Ad hoc analyser, rentabilitetsberegninger ved butiksåbninger m.v. og rapportering
• Ledelse af forretningsudviklings projekter, f.eks. nye IT systemer
• Kontakt til myndigheder
• Administration af lejekontrakter/lejeforhold og sparring på indkøbsaftaler i ind og udland
• Løbende procesoptimering indenfor økonomi og administration
• Daglig ”Go-to” person på IT og økonomiområdet
• Oplæg til bestyrelsesmøder

Kendskab til detail

Der er flere indgange til dette job, men en baggrund fra en økonomifunktion i en virksomhed på detailmarkedet vil være en fordel. Vi forestiller os at du har en uddannelsesmæssig baggrund på min. HA niveau og har nogle års erfaring som controller/revisor og at du har været rundt i regnskabsdelen også, så du selvstændigt kan forestå denne del og sparre og coache økonomiafdelingen. Dit faste arbejdssted bliver i Odense, men besøg rundt i landet i vores butikker kan også blive en del af jobbet.

Proaktiv, faglig kompetent teamplayer

Vi lægger vægt på at du:

• Har naturligt drive, kan udvise initiativ, er løsningsorienteret og selvkørende
• Kan arbejde struktureret og holde fast i mål og retning
• Har interesse i andre mennesker og kan motivere med din adfærd
• Har flair for godt købmandsskab

Vi tilbyder en stilling i en uformel organisation, hvor du i høj grad er med til at påvirke din arbejdsdag. Vi er i efteråret 2015 flyttet til nyrenoverede lokaler i fabriksstil i nærheden af Odense Havn, så omgivelserne til en god arbejdsdag er på plads. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning og helbredssikring.

Har du lyst til at tage teten, sætte dit præg på organisationen og hjælpe os med at udvikle organisationen og forretningen videre, hører vi gerne fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at sende en mail til CEO Carsten Toft på Carsten@nanna-xl.dk , som vil kontakte dig hurtigst muligt efter modtagelsen.

Vi skal bruge din ansøgning senest mandag den 12. juni 2017.
Send venligt din ansøgning til carsten@nanna-xl.dk. 

 

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse her på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies
x