Menu

NANNA XLs konkurrencebetingelser

Ved deltagelse i en af vores konkurrencer, forventes det at du indtaster korrekte oplysninger om dig selv. Oplysningerne er vigtige for at vi kan verificere dig som person og så vi kan kontakte dig i forbindelse med præmieoverrækkelse. Ved deltagelse i en af vores konkurrencer accepterer du at vi må offentliggøre dit fornavn samt dit efternavns initialer på sociale medier, i forbindelse med konkurrencerafslutning (hvis du vinder). Derudover kan vi, efter aftale, lave et direkte tag af dit navn - såfremt det ønskes. NANNA XL forbeholder sig ret til, uden varsel, at ændre og/eller redigere konkurrencebeskrivelser, regler og andet materiale der benyttes til konkurrenceaktiviteter - hvis det anses nødvendigt for konkurrencens udførelse (kan være grundet juridiske og/eller tekniske årsager). Dette indebærer eksempelvis, men er ikke begrænset til, tekstændringer, billedændringer eller ændring af offentliggjorte tidsbestemmelser. 

NANNA XL er forpligtet til at overholde lovgivning og bestemmelser indenfor persondataloven og medielovgivning - i forbindelse med indsamlet data.

Mistanke om snyd

NANNA XL forbeholder sig retten til at ekskludere deltagere, ved mistanke om snyd, helt uden varsel. Dette kan medføre ekskludering fra konkurrence og at præmier tilbagetrækkes fra vindende deltagere.

Har du vundet?

Vi kontakter vindere inden for 5 hverdage efter konkurrencens udløb. Har NANNA XL ikke modtaget svar fra en aktuel vinder senest 5 hverdage efter NANNA XL har forsøgt at kontakte en vinder, kan der udpeges en ny vinder.

Alt efter hvilken konkurrence du deltager i vil vi kontakte dig på en af følgende måder:

  • Facebook messenger
  • Mail
  • Telefonisk

Vi vil bestræbe os på at sende en email såfremt dette er muligt. Hvis vinder accepterer, kan der blive taget et billede til offentliggørelse på hjemmeside og sociale medier. Konkurrencer på facebook/Instagram er ikke administreret eller sponsoreret af Facebook eller Instagram.