Filter

Viser 36 af 1167 produkter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser 36 af 1167 produkter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hos NANNA XL finder du tøj til store kvinder

Plus size tøj skal være friskt, smart og sjovt – præcis som moden foreskriver. Du kan købe det hele, og lidt til online hos NANNA XL. Det har tidligere været en udfordring at finde smart tøj til store kvinder, men den tid er heldigvis længe forbi. Du kan vælge mellem et stort udvalg af plus size mode, designet til kvinder med former. Smart tøj med kun størrelsen til forskel.

Kan man nogensinde få for meget tøj? 

Vælg mellem plus size bukser, bluser, jakker, cardigan, strik og meget mere. Eksperimenter med flotte farver og smukke mønstre, men sørg for også at supplere med de uundværlige basisvarer, som t-shirts, toppe og lingeri. Foruden vores egen NANNA XL kollektion, har vi et stort udvalg af lækre varer fra mærker som Zizzi, Zhenzi, Zoey og mange flere.

Designet til dine former

Gå på opdagelse i et stor udvalg af plus size tøj, som er specielt designet til at passe din former perfekt. For os er det vigtigt at kvaliteten er i orden, og at de materialer som bliver brugt er lækre. Tøj til store piger skal være designet til kurvede kroppe. Brug filtrene til at søge efter dine nye favoritter.

Er du i tvivl om hvilken størrelser du skal vælge? Se vores generelle størrelsesguide her

Hos NANNA XL finder du tøj der passer

Du skal ikke nøjes og du skal ikke gå på kompromis med pasformen. Vi har et kæmpe udvalg af plus size mode, der fremhæver dine former og hjælpe dig med at skjule de ting du måske ikke har lyst til at vise frem.