Menu

KØB DINE JULEGAVER HOS NANNA XL

Du kan bestille dine julegaver allerede fra den 5. november 2021 og frem til jul. Fra den dato gælder vores udvidet bytteservice frem til d. 9. januar 2022.
 

KONTAKT NANNA XL KUNDESERVICE HVIS DU HAR BRUG FOR HJÆLP

Vi sidder klar til at hjælpe dig i kundeservice. Du kan kontakte os alle hverdage mellem 8-12.

Telefonnummer: 65 93 00 00
Mail: kundeservice@nanna-xl.dk

 

KØB GAVEKORT TIL NANNA XL

Gavekort er altid et sikkert hit. Vi sælger gavekort til vores webshop og til vores butikker. Bemærk at du vælger mellem de to forskellige. De kan ikke bruges på kryds og tværs. 
Du kan på webshoppen købe et gavekort til online brug og får tilsendt pr. mail. Vi kan også sende gavekortet fint pakket ind, hvis du ønsker det. Vi leverer inden for 1-3 dage.

Du kan købe et gavekort til NANNA XL her

 

BYTTEFRIST HOS NANNA XL

Julegaver byttes med et smil frem til den 09. januar 2021. Vi giver pengene retur på gaver købt fra d. 5. november mod forevisning af bon. 
Sender du retur til webshoppen ombytter vi ikke, pengene vil blive returneret til det brugte betalingskort.

 

SIDSTE FRIST FOR BESTILLING AF JULEGAVER ONLINE

Køber du dine julegaver online, anbefaler vi, at du bestiller senest mandag den. 20. december, for at være sikker på at få leveret dine varer inden jul.
I vores fysiske butikker kan du selvfølgelig handle til og med den. 23 december.

 

JULE ÅBNINGSTIDER I DIN LOKALE NANNA XL

Du kan se åbningstiderne for den NANNA XL butik der er tættest på dig her 

 

FIND DE PERFEKTE PLUS SIZE JULEGAVER HOS

Har du svært ved at få lavet en ønskeliste? Det er der mange, der har, og jo ældre vi bliver jo kortere bliver listen med julegaveønsker som regel. Skal vi ikke have ændret på det?

Her hos NANNA XL finder du med garanti en masse perfekte plus size julegaver. Lækre bløde pakker, der på passende vis kan forkæle skønne kurvede kvinder. Kig forbi din lokale NANNA XL, hvis du mangler inspiration til dine egne julegaveønsker, eller hvis du er på udkig efter en julegave til en du holder af. Vi står klar med gode ideer til plus size julegaver og ikke mindst kvalificeret vejledning.

Lingeri er altid et af de helt store julegavehit. VI har et stort udvalg af lingeri med perfekt pasform. Vi har selvfølgelig både det feminine med fine blonder fra Plaisir og de behagelige BH’er uden bøjle fra Duzette. Hos os finder du kun lingeri, der nøje er udvalgt, så det giver optimal støttet og komfort.

Kjoler og tunikaer er også altid et populært julegaveønske. Hos os finder du feminine kjoler til både hverdag og fest fra alle de store plus size brands, som NANNA XL, ZHENZI, ZOEY og mange flere.