Menu

Handelsbetingelser


Indledning

Handelsbetingelser er med til at sikre dig som forbruger. Vi har udarbejdet vores handelsbetingelser for at yde dig den bedste service. Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Når du bruger websitet accepterer du følgende betingelser samt persondatapolitik.

Vi forbeholder os retten til at ændre vilkår fra tid til anden uden forudgående varsel til dig. Den version af vilkår, der gælder for din ordre, vil være den, der er at finde på websitet på det tidspunkt, hvor du afgiver din bestilling.

NANNA XL

NANNA-XL.DK ejes og drives af Henning Ibsen A/S med CVR. 42443611. I daglig tale går vi under navnet NANNA XL.

Kontaktoplysninger:
Henning Ibsen A/S / NANNA XL
Wichmandsgade 8
5000 Odense C
Tlf: 65 93 20 30
E-mail: info@nanna-xl.dk

Kundeservice:
Hvis du ønsker at kontakte kundeservice, kan du ringe på tlf. 65 93 00 00 (mandag - fredag fra 9.00 – 12.00). Helligdage og weekender er vi desværre ikke ved telefonen.

Du er også velkommen til at kontakte os på følgende e-mail: kundeservice@nanna-xl.dk

Bestilling

Det er muligt at handle 24 timer i døgnet. Vi behandler din ordre inden for vores åbningstid 8.00 - 16.00. I tidsrummet 9-13.30, er det også muligt at modtage support fra vores kundeservice. For at handle på NANNA-XL.DK, skal du være fyldt 18 år, og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort. Er du endnu ikke fyldt 18 år, er det også muligt at handle, hvis du har indhentet din værges accept og har juridisk ret til at indgå købet.
Du vil på websitet have mulighed for at se varerne, læse om deres materiale, farve, størrelse, mål, vaskeanvisninger, pris, samt før og nu pris i forbindelse med en nedsættelse af varen.

Betaling

Du kan betale med følgende betalingskort:
• Dankort
• VISA
• MasterCard
• VISA Electron
• Maestro
• JCB
• MobilePay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi afholder eventuelle kortgebyrer forbundet med dit køb.

Viabill

På NANNA-XL.DK kan du betale med Viabill. Det er en ekstern betalingsudbyder, og derfor skal alle henvendelser ske til Viabills kundeservice. Du kan kontakte dem her: http://viabill.com/henvendelse.
Når du vælger at betale med Viabill vil din ordre blive behandlet som enhver anden ordre. Forskellen er, at du indgår en aftale med Viabill. Når ordren er gennemført, vil du modtage en mail fra Viabill med opkrævning. Du kan læse mere om Viabills vilkår her: http://viabill.com/kredit

Returnering/ombytning af Viabill ordre

Returnering og ombytning af et Viabillkøb skal altid ske til webshoppen. 

Sikkerbetaling

Det er sikkert at handle med kreditkort på vores webshop. Dine kreditkortoplysningerne overføres i krypteret form med SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder at informationen sendes via en sikker forbindelse, og at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Det er kun NETS, der kan læse din data. Hverken webshoppen eller andre har mulighed for at læse din data.

Fragt og levering i DK

Vi sender din ordre via PostNord eller GLS. Det er helt op til dig hvilket fragtfirma, du ønsker at bruge. Alle ordrer sendes forsikret med Track & Trace, som du modtager på mail eller SMS, når ordren er afsendt. Du vælger selv, om du vil have pakken leveret til en privatadresse, til dit arbejde eller om du vil afhente den på posthuset eller i nærmeste pakkeshop.

Det er desværre ikke muligt at afhente dine varer hos NANNA XL i Odense.
På nuværende tidspunkt leverer vi kun pakker i Danmark. Færøerne og Grønland er ikke omfattet levering.

Fri fragt på ordrer over 500 kr.

Vi sender fragtfrit til pakkeboks og erhvervsadresser, hvis du bor i Danmark og din ordre er over 500 kr. Vi sender pakker alle hverdage og leverer oftest inden for 1-3 hverdage.
Prisen afhænger af den leveringsformen, du har valgt. Alle vores forsendelser sendes forsikret, og du vil modtage et Track & Trace-nummer, når ordren afsendes.

Priser på fragt ved køb over 500 kr.

• GLS / Pakkeshop 0 kr.
• GLS / Firmadresse 0 kr.
• PostNord / Posthus/pakkeboks 0 kr.
• PostNord / Privatadresse 55 kr.

Priser på fragt ved køb under 500 kr.

• GLS / Pakkeshop 39 kr.
• GLS / Firmaadresse 39 kr.
• PostNord / Pakkeshop 39 kr.
• PostNord / Privatadresse 55 kr.

BEMÆRK: Udgifter i forbindelse med varens returforsendelse står du selv for, også i de tilfælde hvor du har opnået gratis fragt ved køb for over 500 kr.

Fortrydelsesret 

Du har ret til at fortryde dit køb. Du fortryder, ved at give os besked om, at du fortryder. Du skal inden 14 dage fra modtagelse sende en e-mail til kundeservice@nanna-xl.dk, hvor du giver os besked om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret samt vedlægge dokumentation på købet. 

Har du bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du fortryder købet af en vare, skal du sende varen til NANNA-XL.DK uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varen inden udløbet af de 14 dage. Husk at vedlægge dokumentation for køb.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varer kan ikke returneres pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returneringen af varerne. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Returnering og ombytning

Alle varer købt på NANNA-XL.DK kan byttes eller returneres online og i vores fysiske butikker. Vær blot opmærksom på, at vi ikke har alle webshopvarer i vores fysiske butikker. Husk din bon/ordreseddel.  

Følg denne returguide:
1. Udfyld den vedlagte returseddel, og giv os besked om de varer, du ønsker at returnere, og gerne årsagen dertil.
2. Pak dine returvarer i forsendelsesposen du modtog dine varer i - brug genluksfunktionen.
3. Sæt den vedlagte returlabel ovenpå den oprindelige label.*
4. Aflevér pakken ved nærmeste posthus eller postbutik/pakkeshop.**
5. Når vi har behandlet din returordre, får du dine penge retur kort tid efter.***
* Dette er blot en service. Den vedlagte returlabel koster 39 kroner og fratrækkes din tilbagebetaling. Hvis du benytter en anden type fragt, skal du huske at sende retur med omdeling, ellers kan den ikke erstattes, hvis den bliver væk under transporten.
** Husk ikke at aflevere PostNord pakker hos GLS og omvendt. Det er også en god ide at få en kvittering, hvis pakken skulle forsvinde.
*** Du har pengene på dit kort i løbet af 2-30 dage, alt efter hvilket betalingskort du har brugt ved køb af din vare.

Varen sendes til

Henning Ibsen A/S / NANNA XL
Wichmandsgade 8
5000 Odense C

Tilbagebetaling af pengene og rabatkoder 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig vedrørende det fortrudte køb, når du har gjort brug af din fortrydelsesret. Leveringsomkostninger refunderes ikke. Beløbet tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om, at du fortryder. Vi kan dog tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Alle vores pakker indeholder en returlabel, som du kan bruge, når du sender retur. Returomkostningerne beløber sig til 39 kroner.

Hvis du har fået varen i gave, er det ikke muligt at få tilbagebetalt pengene på eget kort. Pengene vil altid blive returneret til samme kort, som betalingen er lagt med.
Hvis du ved køb gør brug af en rabatkode fordeles rabatten på det antal varer ordren indeholder, og vi tilbagebetaler kun varens aktuelle pris, dvs. værdi af rabatkoder returneres ikke. 

Du må gerne prøve varen

Du bør returnere varen i god og ubeskadiget stand med alle originale mærker.
Hvis du returnere varer, der har taget skade eller viser tegn på brug, hæfter du for forringelsen af varen. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at se om varen passer. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi vurderer varens handelsmæssige værdi, ud fra hvorvidt varen er ubrugt og i original emballage, med originale prismærker, og uden synlige tegn på brug i form af ridser, huller og tråde der er løbet.

Bytteservice

Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller en helt anden vare, skal du sende varen retur og lave en ny ordre.

Du har også mulighed for at bytte og returnere de varer, du har købt på webshoppen i en af vores landsdækkende butikker. Husk din bon.

Butikker

Sjælland:

NANNA XL NÆSTVED
Næstved Storcenter 3
4700 Næstved

NANNA XL BALLERUP
Ballerup Centret, Baltorpvej 2
2750 Ballerup

NANNA XL NYKØBNING FALSTER
Guldborgsundcentret 48
4800 Nykøbing F

NANNA XL FREDERIKSSUND
Sillebroen, Nygade 1
3600 Frederikssund

Jylland & Fyn:

NANNA XL KOLDING
Kolding Storcenter, Skovvangen 42
6000 Kolding

NANNA XL ODENSE
Rosengårdcentret, Ørbækvej 75
5220 Odense SØ

NANNA XL AALBORG
Aalborg Storcenter, Hobrovej 452
9200 Aalborg SV

NANNA XL RANDERS
Randers Storcenter, Merkurvej 55
8960 Randers

NANNA XL ESBJERG
Esbjerg Storcenter, Gl. Vardevej 230
6715 Esbjerg N

NANNA XL ESBJERG BROEN
Broen Shopping, Exnersgade 20
6700 Esbjerg

NANNA XL HERNING
Herning Storcenter, Mercurvej 102
7400 Herning

NANNA XL SØNDERBORG
Borgen Shopping, Østergade 4
6400 Sønderborg

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, så anbefaler vi, at du tager kontakt til kundeservice på telefon:
65 93 00 00.

Vi forbeholder os ret til, at kontakte vores underleverandører i forbindelse med reklamation, der kan derfor forekomme ventetid.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet, så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Gavekort

Du kan købe et gavekort i alle NANNA XL butikker og på NANNA-XL.DK. Bemærk at gavekort købt i en af vores butikker ikke kan bruges online og omvendt. Du vælger altså ved køb, hvor du ønsker, gavekortet skal bruges. 

Hvis du sender varer retur, der er købt med et webshopgavekort, skal du huske at notere det på rertursedlen, så vi kan returnere beløbet på gavekortet. 

Gavekort købt online til brug i butik:
Kan købes online og kan kun indløses i butik.
Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen, og der er 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen. Henvendelse skal ske til webshoppen.
Der udstedes gavekort på max. 3000 kroner.


Gavekort købt online til brug på webshoppen:
Kan købes online og kan kun indløses online.

Gavekortet er gyldigt i 2 år fra købsdatoen, og der er 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen. Henvendelse skal ske til webshoppen.
Du kan få pengene på gavekortet udbetalt op til et år efter, at gavekortet er udløbet. Henvendelse skal ske til webshoppen.
Der udstedes gavekort på max. 3000 kroner.

Gavekort købt i butik til brug i butik:
Et gavekort købt i en af vores butikker er gyldigt i 3 år fra købsdatoen og kan anvendes i alle vores butikker på undtagelse af webshoppen. Gavekortet kan ikke omveksles til kontanter. 
Der udstedes gavekort på max. 3000 kroner.

Rabatter

LO Plus 
Du har mulighed for at betale med LO Plus Mastercard på NANNA-XL.DK.

Forbrugsforeningen

Du har mulighed for at optjene rabat, hvis du bruger forbrugsforeningens betalingskort på NANNA-XL.DK.

Persondatapolitik

Indsamlingen af persondata på NANNA-XL.dk, sker i overensstemmelse med eksisterende lovgivning og EU's generelle forordning om databeskyttelse.

For at indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Disse informationer er helt nødvendige for, at du kan indgå en handel med os, og vi kan levere den ønskede vare til dig.

Læs hele vores persondatapolitik her

Hvis vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil datoen for den gældende politik blive opdateret. Ved væsentlige ændringer, vil du blive oplyst om dette ved dit næste besøg på NANNA-XL.DK.

Fjernelse af personlige oplysninger

Du kan til enhver tid kontakte NANNA XL, hvis du ønsker at få dine personoplysninger slettet. 

Når du tilmelder dig vores kundeklub, nyhedsbrev eller opretter en brugerkonto på NANNA XL.DK gemmer vi dine oplysninger, så længe du opretholder medlemsskabet.
Oplysninger om transaktioner gemmes i 5 år som følge af bogføringsloven.
Kundeservice for NANNA-XL.dk gemmes i 3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de juridiske krav. 

Cookies

Når du benytter NANNA-XL.dk accepterer du, at vi bruger cookies.
En cookie er en lille datafil, vi gemmer på din computer for at se, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. Cookies indeholder ikke virus.
Vi bruger cookies til at se, hvilke steder på websitet vores brugere besøger, og hvilke produkter vores brugere foretrækker. Formålet er at give dig en god brugeroplevelse på website, tilpasse og målrette relevant markedsføring herunder tilbud og events gennem google retargeting reklamer og Facebook annoncer.
Du kan til enhver tid slette cookies. Eks. i Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” - ”Internetindstillinger” - ”Generelt” - ”Browserdata" - "Slet cookies”. Anvender du en anden browser og ønsker at slette cookies, kan du i en søgemaskine søge på ”Delete cookies” samt navnet på din browser, og derefter følge vejledningen.
Vi ønsker kun glade kunder, og kan derfor kun opfordre dig til at tage kontakt, hvis der er problemer med de varer, du har købt. Kontakt os på kundeservice@nanna-xl.dk

Hvis vi ikke kan finde en løsning, kan du sende en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (såfremt betingelserne herfor er opfyldt).
Købeloven §72-87 varetager dine interesser som forbruger og kunde. Disse træder naturligvis også i kraft, når du handler hos NANNA-XL.dk.
Læs mere om lovgivningen vedrørende e-handel i Danmark på www.forbrug.dk.

Forbehold ved fejl

Det kan altid ske fejl. Dette kan både ske på lageret, være en trykfejl, eller at der er angivet en forkert pris på varen. Derfor accepterer vi først dit køb, når vi har godkendt din betaling samt sendt varen til dig. Vi tager derfor forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Er en vare du har bestilt, udsolgt, vil vi med det samme kontakte dig – og din betaling vil blive annulleret.