• GRATIS FRAGT v. køb over 500,-
  • 14 dages returret
  • Byt webshopkøb i butik
  • Plus-size fashion
Menu

Handelsbetingelser

Indledning

Handelsbetingelser er med til at sikre dig som forbruger. Vi har udarbejdet vores handelsbetingelser for at yde dig den bedste service. Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Når du bruger websitet accepterer du følgende betingelser samt persondatapolitik.

Vi forbeholder os retten til at ændre vilkår fra tid til anden uden forudgående varsel til dig. Den version af vilkår, der gælder for din ordre, vil være den, der er at finde på websitet på det tidspunkt, hvor du afgiver din bestilling.

NANNA XL

NANNA-XL.DK ejes og drives af Henning Ibsen A/S med CVR. 42443611. I daglig tale går vi under navnet NANNA XL.

Kontaktoplysninger:
Henning Ibsen A/S / NANNA XL
Wichmandsgade 8
5000 Odense C
Tlf: 65 93 20 30
E-mail: info@nanna-xl.dk

Kundeservice:
Hvis du ønsker at kontakte kundeservice, kan du ringe på tlf. 65 93 00 00 (mandag - fredag fra 9.00 – 12.00). Helligdage og weekender er vi desværre ikke ved telefonen.

Du er også velkommen til at kontakte os på følgende e-mail: kundeservice@nanna-xl.dk

Bestilling

Det er muligt at handle 24 timer i døgnet. Vi behandler din ordre inden for vores åbningstid 8.00 - 16.00. I tidsrummet 9-12, er det også muligt at modtage support fra vores kundeservice. For at handle på NANNA-XL.DK, skal du være fyldt 18 år, og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort. Er du endnu ikke fyldt 18 år, er det også muligt at handle, hvis du har indhentet din værges accept og har juridisk ret til at indgå købet.
Du vil på websitet have mulighed for at se varerne, læse om deres materiale, farve, størrelse, mål, vaskeanvisninger, pris, samt før og nu pris i forbindelse med en nedsættelse af varen.

Betaling

Du kan betale med følgende betalingskort:
• Dankort
• VISA
• MasterCard
• VISA Electron
• Maestro
• JCB
• MobilePay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi afholder eventuelle kortgebyrer forbundet med dit køb.

Sikkerbetaling

Det er sikkert at handle med kreditkort på vores webshop. Dine kreditkortoplysningerne overføres i krypteret form med SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder at informationen sendes via en sikker forbindelse, og at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Det er kun NETS, der kan læse din data. Hverken webshoppen eller andre har mulighed for at læse din data.

Fragt og levering i DK

Vi sender din ordre via PostNord eller GLS. Det er helt op til dig hvilket fragtfirma, du ønsker at bruge. Alle ordrer sendes forsikret med Track & Trace, som du modtager på mail, når ordren er afsendt. Du vælger selv, om du vil have pakken leveret til en privatadresse, til dit arbejde eller om du vil afhente den på posthuset eller i nærmeste pakkeshop.

Det er desværre ikke muligt at afhente dine varer hos NANNA XL i Odense.
På nuværende tidspunkt leverer vi kun pakker i Danmark. Færøerne og Grønland er ikke omfattet levering.

Fri fragt på ordrer over 500 kr

Vi sender fragtfrit til pakkeboks og erhvervsadresser, hvis du bor i Danmark og din ordre er over 500 kr. Vi sender pakker alle hverdage og leverer oftest inden for 1-3 hverdage.
Prisen afhænger af den leveringsformen, du har valgt. Alle vores forsendelser sendes forsikret, og du vil modtage et Track & Trace-nummer, når ordren afsendes.

Priser på fragt ved køb over 500 kr.

• GLS / Pakkeshop 0 kr.
• GLS / Firmadresse 0 kr.
• PostNord / Posthus/pakkeboks 0 kr.
• PostNord / Privatadresse 55 kr.

Priser på fragt ved køb under 500 kr.

• GLS / Pakkeshop 39 kr.
• GLS / Firmaadresse 39 kr.
• PostNord / Pakkeboks 39 kr.
• PostNord / Privatadresse 55 kr.
 

BEMÆRK: Udgifter i forbindelse med varens returforsendelse står du selv for, også i de tilfælde hvor du har opnået gratis fragt ved køb for over 500 kr.

Hvis du fortryder dit køb

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Først ved skriftlig henvendelse er fortrydelsesretten gældende. Giv os besked på følgende e-mail: kundeservice@nanna-xl.dk. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig vedrørende det fortrudte køb, hvis du har gjort brug af din fortrydelsesret. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, der er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Returnering og ombytning

Hvis du har fortrudt dit køb, kan du selvfølgelig returnere din vare. Du kan bytte til en anden størrelse eller en anden vare i alle vores fysiske butikker, vær blot opmærksom på, at vi ikke har alle webshop vare i vores fysiske butikker, og at du ikke kan få pengene udbetalt, men få et tilgodebevis. Husk din bon/ordreseddel.  

Hvis du ønsker pengene retur, skal du altid sende retur til webshoppen. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Udgifter i forbindelse med varens returforsendelse står du selv for, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Følg denne returguide:
1. Udfyld den vedlagte returseddel, og giv os besked om de varer, du ønsker at returnere, og gerne årsagen dertil.
2. Pak dine returvarer i forsendelsesposen du modtog dine varer i - brug genluksfunktionen.
3. Sæt den vedlagte returlabel ovenpå den oprindelige label.*
4. Aflevér pakken ved nærmeste posthus eller postbutik/pakkeshop.**
5. Når vi har registreret din pakke, får du en bekræftelse på mail. Du vil få dine penge retur kort tid efter.***
* Dette er blot en service. Den vedlagte returlabel koster 39 kroner og fratrækkes din tilbagebetaling. Hvis du benytter en anden type fragt, skal du huske at sende retur med omdeling, ellers kan den ikke erstattes, hvis den bliver væk under transporten.
** Husk ikke at aflevere PostNord pakker hos GLS og omvendt. Det er også en god ide at få en kvittering, hvis pakken skulle forsvinde.
*** Du har pengene på dit kort i løbet af 2-30 dage, alt efter hvilket betalingskort du har brugt ved køb af din vare.

Hvis du har mistet din returseddel, kan du hente en ny her

Du må gerne prøve varen

Du bør returnere varen i god og ubeskadiget stand med alle originale mærker.
Hvis du returnere varer, der har taget skade eller viser tegn på brug, hæfter du for forringelsen af varen. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at se om varen passer. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi vurderer varens handelsmæssige værdi, ud fra hvorvidt varen er ubrugt og i original emballage, med originale prismærker, og uden synlige tegn på brug i form af ridser, huller og tråde der er løbet.

Bytteservice

Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller en helt anden vare, skal du sende varen retur og lave en ny ordre.

Du har også mulighed for at ombytte de varer, du har købt på webshoppen i en af vores landsdækkende butikker. Du kan dog ikke få pengene retur, men der er altid mulighed for at få et tilgodebevis. Husk din bon.

Butikker

Sjælland:

NANNA XL NÆSTVED
Næstved Storcenter 3
4700 Næstved

NANNA XL BALLERUP
Ballerup Centret, Baltorpvej 2
2750 Ballerup

NANNA XL NYKØBNING FALSTER
Guldborgsundcentret 48
4800 Nykøbing F

NANNA XL FREDERIKSSUND
Sillebroen, Nygade 1
3600 Frederikssund

Jylland & Fyn:

NANNA XL KOLDING
Kolding Storcenter, Skovvangen 42
6000 Kolding

NANNA XL ODENSE
Rosengårdcentret, Ørbækvej 75
5220 Odense SØ

NANNA XL AALBORG
Aalborg Storcenter, Hobrovej 452
9200 Aalborg SV

NANNA XL RANDERS
Randers Storcenter, Merkurvej 55
8960 Randers

NANNA XL ESBJERG
Esbjerg Storcenter, Gl. Vardevej 230
6715 Esbjerg N

NANNA XL HERNING
Herning Storcenter, Mercurvej 102
7400 Herning

NANNA XL SØNDERBORG
Borgen Shopping, Østergade 4
6400 Sønderborg

NANNA XL ÅRHUS
Finlandsgade 17-19
8200 Aarhus N

Tilbagebetaling

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder (39 kroner)
Du står selv for returomkostninger. Alle vores pakker indeholder en returlabel, som du kan bruge, når du sender retur. Returomkostningerne beløber sig til 39 kroner.
Beløbet tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget en meddelelse om, at du ønsker at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsform, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har fået varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Du har pengene på dit kort i løbet af 2-30 dage, alt efter hvilket betalingskort du har brugt ved køb af din vare.

Varen sendes til
Henning Ibsen A/S / NANNA XL
Wichmandsgade 8
5000 Odense C.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, så anbefaler vi, at du tager kontakt til kundeservice på telefon:
65 93 00 00

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi forbeholder os ret til, at kontakte vores underleverandører i forbindelse med reklamation, der kan derfor forekomme ventetid.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet, så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Gavekort

Du kan købe et gavekort i alle NANNA XL butikker og på NANNA-XL.DK. Bemærk at gavekort købt i en af vores butikker ikke kan bruges online og omvendt. Du vælger altså ved køb, hvor du ønsker, gavekortet skal bruges. 

Gavekort købt online til brug i butik:
Kan købes online, og kan kun indløses i butik.
Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen, og der er 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen. Henvendelse skal ske til webshoppen.
Der udstedes gavekort på max. 3000 kroner.


Gavekort købt online til brug på webshoppen:
Kan købes online, og kan kun indløses online.
Gavekortet er gyldigt i 2 år fra købsdatoen, og der er 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen. Henvendelse skal ske til webshoppen.
Du kan få pengene på gavekortet udbetalt op til et år efter, gavekortet er udløbet. Henvendelse skal ske til webshoppen.
Der udstedes gavekort på max. 3000 kroner.

Gavekort købt i butik til brug i butik:
Et gavekort købt i en af vores butikker er gyldigt i 3 år fra købsdatoen og kan anvendes i alle vores butikker på undtagelse af webshoppen. Gavekortet kan ikke omveksles til kontanter. 
Der udstedes gavekort på max. 3000 kroner.

Rabatter

LO Plus

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde rabat til kunder med LO Plus medlemskort og LO Plus Mastercard på webshoppen. Rabatten gives selvfølgelig stadig i vores fysiske butikker.

Forbrugsforeningen

Når du handler på webshoppen, er det desværre ikke muligt at optjene rabat, hvis du bruger forbrugsforeningens betalingskort. Det er selvfølgelig stadig muligt at bruge betalingskortet i en af vores fysiske butikker og derigennem optjene bonus.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Henning Ibsen A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den, til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Min side

Min side er en personlig side, hvor du kan se information omkring dine ordrer, ønsker/must haves og opdatere dine kontooplysninger. Det skal være enkelt og let at handle på NANNA-XL.DK, og med "MIN SIDE" kan du hurtigt få et overblik over de forskellige fordele.

Cookies

Når du benytter NANNA-XL.DK accepterer du, at vi bruger cookies. Det giver os mulighed for, at kunne tilbyde dig nøjagtig de varer, du fortæller os, at du er interesseret i.

Du kan til enhver tid slette cookies. Eks. i Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” - ”Internetindstillinger” - ”Generelt” - ”Browserdata" - "Slet cookies”. Anvender du en anden browser og ønsker at slette cookies, kan du i en søgemaskine søge på ”Delete cookies” samt navnet på din browser, og derefter følge vejledningen.

Google Analytics

Analytics bruges på NANNA-XL.DK. Analytics er et statistiksystem, der opsamler informationer og som følge heraf kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende et website har haft, hvor de besøgende kommer fra, hvorfra på sitet den besøgende lukker ned, osv. Vi anvender Analytics med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Klage eller anden juridisk henvendelse til NANNA-XL.DK er undergivet dansk ret.

Vi ønsker kun glade kunder, og kan derfor kun opfordre dig til at tage kontakt, hvis der er problemer med de varer, du har købt. Kontakt os på kundeservice@nanna-xl.dk

Hvis vi ikke kan finde en løsning, kan du sende en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (såfremt betingelserne herfor er opfyldt).
Købeloven §72-87 varetager dine interesser som forbruger og kunde. Disse træder naturligvis også i kraft, når du handler hos NANNA-XL.DK.
Læs mere om lovgivningen vedrørende e-handel i Danmark på www.forbrug.dk.

Forbehold ved fejl

Det kan altid ske fejl. Dette kan både ske på lageret, være en trykfejl, eller at der er angivet en forkert pris på varen. Derfor accepterer vi først dit køb, når vi har godkendt din betaling samt sendt varen til dig. Vi tager derfor forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Er en vare du har bestilt, udsolgt, vil vi med det samme kontakte dig – og din betaling vil blive annulleret.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse her på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies
x