• GRATIS FRAGT v. køb over 500,-
  • 14 dages returret
  • Byt webshopkøb i butik
  • Plus-size fashion
Menu

Cookies

Når du benytter NANNA-XL.DK accepterer du, at vi bruger cookies.

En cookie er en lille datafil, vi gemmer på din computer for at se, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. Cookies indeholder ikke virus.

Vi bruger cookies til at se, hvilke steder på websitet vores brugere besøger, og hvilke produkter vores brugere foretrækker. Formålet er at give dig en god brugeroplevelse på website, tilpasse og målrette relevant markedsføring herunder tilbud og events gennem google retargeting reklamer og Facebook annoncer.

Du kan til enhver tid slette cookies. Eks. i Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” - ”Internetindstillinger” - ”Generelt” - ”Browserdata" - "Slet cookies”. Anvender du en anden browser og ønsker at slette cookies, kan du i en søgemaskine søge på ”Delete cookies” samt navnet på din browser, og derefter følge vejledningen.

Persondatapolitik

Indsamlingen af persondata på NANNA-XL.DK, sker i overensstemmelse med eksisterende lovgivning og EU's generelle forordning om databeskyttelse.

For at indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Disse informationer er helt nødvendige for, at du kan indgå en handel med os, og vi kan levere den ønskede vare til dig.

Læs hele vores persondatapolitik her

Hvis vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil datoen for den gældende politik blive opdateret. Ved væsentlige ændringer, vil du blive oplyst om dette ved dit næste besøg på NANNA-XL-DK.

Fjernelse af personlige oplysninger

Du kan til enhver tid kontakte NANNA XL, hvis du ønsker at få dine personoplysninger slettet. 

Når du tilmelder dig vores kundeklub, nyhedsbrev eller opretter en brugerkonto på NANNA XL.DK gemmer vi dine oplysninger, så længe du opretholder medlemsskabet.
Oplysninger om transaktioner gemmes i 5 år som følge af bogføringsloven.
Kundeservice for NANNA-XL.DK gemmes i 3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de juridiske krav.

NANNA XL / Henning Ibsen A/S
Wichmandsgade 8 st. + 1 sal
5000 Odense C
E-mail: kundeservice@nanna-xl.dk
CVR.: 42443611

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse her på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies
x