• GRATIS FRAGT v. køb over 500,-
  • 14 dages returret
  • Byt webshopkøb i butik
  • Plus-size fashion
Menu

COOKIES OG PERSONDATAPOLITIK

COOKIES
Når du benytter NANNA-XL.DK accepterer du, at vi bruger cookies. Det giver os mulighed for, at kunne tilbyde dig nøjagtig de varer, du fortæller os, at du er interesseret i.
 
Du kan til enhver tid slette cookies. Eks. i Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” - ”Internetindstillinger” - ”Generelt” - ”Browserdata" - "Slet cookies”. Anvender du en anden browser og ønsker at slette cookies, kan du i en søgemaskine søge på ”Delete cookies” samt navnet på din browser, og derefter følge vejledningen.

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, fødselsdato, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Henning Ibsen A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den, til enhver tid gældende persondatalovgivning.

FJERNELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER
Du kan til enhver tid kontakte NANNA XL, hvis du ønsker at få dine personoplysninger slettet. NANNA XL vil slette dine oplysninger samt købshistorik, såfremt du ønsker dette.

Du kan rette henvendelse mod:
Henning Ibsen A/S /NANNA XL
Wichmandsgade 8
5000 Odense C 

E-mail: kundeservice@nanna-xl.dk
Telefon: 65 93 00 00

 

 

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse her på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies
x