countdownmail.com

BLACK FRIDAY 2021 HOS NANNA XL

Black Friday bliver til Black Weekend hos NANNA XL. Glæd dig til 26.-28. november 2021, hvor der venter dig et brag af en weekend, hvor vi har 15% på ALT (ikke nedsatte varer). Hos os finder du altid et stort udvalg af lækkert PLUS SIZE tøj, der er skabt med hjerte og passion. Så hvad enten du er på udkig efter de perfekte jeans, den bløde sweater eller noget helt tredje, så kan du sikkert finde det i vores webshop eller hos din lokale NANNA XL.

ÅBNINGSTIDER FOR BLACK FRIDAY 

JYLLAND
Aalborg: 8-22
Randers: 8-22 
Herning: 7-23
Esbjerg Broen: 8-23
Kolding: 06-24
Sønderborg: 10-22

FYN & SJÆLLAND 
Odense: 8-22
Ballerup: 8-22
Frederikssund: 10-22
Næstved: 8-22
Nykøbing: 9.30-19


KØB JULEGAVER PÅ BLACK FRIDAY 2021

Du kan naturligvis købe dine julegaver til Black Friday. Allerede fra d. 5. november og frem til jul kan du købe julegaver og bytte efter jul. Vi har forlænget vores byttefrist helt frem til d. 9. januar 2022.


BESØG DIN LOKALE NANNA XL PÅ BLACK FRIDAY

Om du bor i Ålborg, Nykøbing Falster eller i en af de andre dejlige danske byer, så kan du godt glæde dig at fejre Black Friday sammen med os. Hvis du er i tvivl om hvor den nærmeste NANNA XL ligger, kan du finde en oversigt over vores butikker lige her

Vi står klar fra morgenstunden, og vi glæder os til at byde dig velkommen til en festlig dag med store besparelser og masser af fristelser til klædeskabet.
God, og ikke mindst nærværende, kundeservice er altid vigtig for os. Det slækker vi selvfølgelig ikke på, selvom Black Friday er en dag med ekstra fart på – det kan dog være at ventetiden er lidt længere end du er vant til.


BLIV KLAR TIL BLACK FRIDAY 2021

God planlægning er altafgørende, hvis du skal undgå at bliver stresset på årets største shoppedag.

Planlæg dagen
Black Friday er årets absolut største shoppedag, derfor er det en rigtig god ide at planlægge dine indkøb. Start din reserch i god tid før Black Friday og lav lister over de sider du vil besøge, og hvilke produkter du vil købe.

Køb julegaver på Black Friday
Black Friday er den oplagte dag at få købt en masse julegaver med gode besparelser. Sørg for at få indsamlet ønskelister i god tid, så du har tid til at forberede dig. Julegaver der er købt hos NANNA XL kan selvfølgelig byttes indtil 09. januar 2022.

Følg med på sociale medier
Både op til og på selve Black Friday kan du holde dig opdateret på både Facebook og Instagram. Hvis du ikke allerede følger Facebook siden for din lokale NANNA XL vil det være en rigtig god ide. Du kan finde et link til Facebook siden for den NANNA XL butik der ligger tættest på dig her.


PLUS SIZE SHOPPING PÅ BLACK FRIDAY

Det er ingen hemmelighed at der er ekstra travlt på Black Friday. Men hos NANNA XL gør vi alt, hvad vi kan for at du stadig kan få fingrene i alle de lækre plus size fristelser uden alt for meget stress. Det skal altid være en fornøjelse at shoppe hos NANNA XL, vi ved at god kvalitet giver glade kunder der kommer igen. Hos os finder du plus size tøj med plads til bløde maver og kurvede hofter.

Både online og i din lokale NANNA XL finder du en masse lækre plus size brands, som fx Zizzi, Only Carmakoma, Zhenzi, Cassiopeia, Plaisir. Du finder selvfølgelig også altid et stærkt udvalg fra vores egne brands NANNA XL og BLUE DAISY – som du kun kan købe hos os.

Hvis du har sat kryds i kalenderen og glæder dig til en hyggelig aften, så er det oplagt at bruge de gode Black Friday tilbud til, at få fundet de festlige styles til årets julefrokoster. Det kan også være, at du allerede nu er begyndt at tænke på outfittet til årets sidste aften. Vi har et stort udvalg af festlige plus size kjoler, bluser, tunikaer m.fl. Så det eneste du skal finde ud af, er om du føler dig mest tilpas i en festlig kjole, eller om du måske føler dig bedre tilpas i et par klassiske bukser og en festlig bluse? Begge dele egner sig perfekt til en festlig aften.

Black Friday er selvfølgelig også en oplagt mulighed for at få opgraderet din basisgarderobe. Vi ved godt, at vi har sagt det mange gange før, men det er de enkle basis styles, der gang på gang reder os fra de frygtede tøjkriser. Det er vores uundværlige plus size basis styles der binder garderoben. En lækker blød blazer jakke er en af de basis styles der gang på gang redder os. Den er behagelig og så passer den til både hverdag og mere festlige lejligheder. Du kan finde vores favorit blazer der selvfølgelig fra vores eget mærke NANNA XL lige her.

Vi kan heller ikke nævne basisgarderoben uden at nævne jeans. Hvis du hører til den gruppe, der synes, at det er svært at finde plus size jeans med god pasform skal du kigge her. Vi har et bredt udvalg af jeans, så der er noget for en hver smag. Fælles for alle de jeans, du finder hos NANNA XL er at der er tænkt på pasformen. Vi elsker jeans med masser af stretch og perfekt pasform. Skal du finde dine nye jeans på Black Friday?


HVAD ER BLACK FRIDAY

Det kommer næppe som en overraskelse for dig at Black Friday er et amerikansk koncept. Den falder altid på den sidste fredag i november. Det er for mange startskuddet, der for alvor sætter julehandlen i gang. Black Friday er stadig en relativ ny tradition i Danmark, men har siden 2015 oplevet en eksplosiv popularitet, og det er en dag de fleste butikker ser frem til. 


VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

Vi sidder klar til at hjælpe dig i kundeservice. Du kan kontakte os alle hverdage mellem 8-12 på telefon 65 93 00 00. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende en mail på kundeservice@nanna-xl.dk